• 023 pakt 3e plek na 9 punten uit laatste drie duels

  • Nadat vorige week nr. 1 Hillegom thuis na een 0-1 achterstand met 5-1 werd verslagen door uitblinkers Lars van der Meer en Dave de Jong moesten de mannen zaterdag op bezoek bij gedeelde nummer 3 HVV.

    E.M.M. begon de wedstrijd scherp met veel balbezit en wat kleine mogelijkheden. Na een minuut of 15 kwam HVV steeds beter in de wedstrijd, zette goed druk en kregen steeds meer overwicht, maar tot echte kansen leidde het niet. Net voor de rust kwam E.M.M. er in de counter uit, wat uiteindelijk leidde tot een hoekschop. Deze werd fraai aangesneden door Mathew Wesselman en prachtig de kruizing ingekopt door Dave de Jong. Direct na de goal was het Bryan van der Meer die met een schaar de verdediging op het verkeerde been zette en de bal in de verre hoek schoot en zo gingen we toch wel een beetje gelukkig met 0-2 de rust in.

    In de rust kwam Lars van der Meer erin voor de leeg geknokte Tim van Hameren en was het doel om aan de bal iets meer te gaan brengen maar vooral om net zo weinig weg te geven als de 1e helft.

    De 2e helft ging uiteindelijk gelijk op met wat mogelijkheden voor beide teams en één grote (zelf knap gecreëerde) kans voor Tim van Ruiten die helaas de keeper op zijn weg vond. Een volwassen overwinning wat leidt tot een knappe 3e plaats achter Rijnsburgse Boys en VVSB (die het volgende week met 3 punten voorsprong tegen elkaar opnemen).

    E.M.M. mag het thuis opnemen tegen Graaf W II VAC, aanvang 11.30u.