• 25e editie Koningsdag Sixtoernooi was groot succes

 • Na twee jaar afwezigheid i.v.m. coronamaatregelen was er dit jaar tijdens Koningsdag weer een nieuwe aflevering van EMM het Six toernooi. Dit (open) toernooi voor jongens en meisjes van 7-15 jaar staat al 25 jaar garant voor een gezellige dag.

  Dit jaar mocht de organisatie 24 teams verwelkomen. De organisatie had er in de voorgaande dagen voor gezorgd dat het toch altijd al zo gezellige complex van EMM nu nog gezelliger was.

  Het was de bedoeling dat het toernooi om 9:00 uur van start zou gaan, maar een deelnemend team uit Woubrugge stond voor Jan met de korte achternaam te wachten bij het pontje bij het Paddegat. Compleet in paniek belde zij de organisatie om te zeggen dat zij om moesten rijden en dus later waren.
  Gelukkig is het allemaal goed gekomen en konden we verder met het programma.

  De weergoden waren ons goed gezind, alleen liet het zonnetje het een beetje afweten. Het was voor de kinderen verder ideaal voetbalweer, en dat is ook belangrijk. Langs de lijn en op het terras was het voor de bezoekers goed vertoeven. Al met al perfecte condities voor een mooie dag.

  Rond de middag was de jongste categorie klaar, en even later de oudere categorieën. Voor de nummers 1,2 en 3 was er nog een leuke prijs.
  Maar ook de overige deelnemers gingen niet met lege handen naar huis, iedereen kreeg i.v.m. de 25e editie een mooi en goedgevulde snoepblik mee naar huis.

  Categorie A
  1ste; De Kipnuggets
  2de; De EM Emmers
  3de; De Snelle Frikandellen

  Categorie B
  1ste; De Golden Cheeta’s
  2de; Voetbal Gang
  3de; M&M's

  Categorie C
  1ste; Fire Baens
  2de; Code Kwijt
  3de; FC Erica C

  Categorie D
  1ste; FC Erica D
  2de; Ibrahim & Ruud
  3de; Bakvet A

  Categorie G
  1ste; The Rosegang
  2de; Team Citroen
  3de; Team Polder Power


  Wij als organisatie kunnen terugkijken op een geslaagd Six toernooi. En willen bij deze alle barmedewerkers en scheidsrechters bedanken voor hun inzet.
  Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal weer terug bij de 26e editie van het Six toernooi.

   

 • Foto's EMM Koningsdag Sixtoernooi