• Corona maatregelen per 15 januari 2022

 • Tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag 14 januari 2022 zijn de nieuwe corona maatregelen ten aanzien van sporten bekend gemaakt. Belangrijkste voor ons is dat buiten sporten voor alle leeftijden en op alle momenten weer is toegestaan. De regels die voor onze vereniging gelden zetten wij voor u op een rij.

  Algemeen
  Iedereen van 13 jaar draagt een mondkapje, maar deze mag af tijdens het sporten. Voor alle binnen faciliteiten geldt voor mensen vanaf 18 jaar een CTB-plicht. 

  De CTB-verplichting geldt niet niet voor personen op of in de sportaccommodatie die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dat laatste betreft o.a. onderhoud professionals, trainers/coaches (ook van de uitclubs), vrijwilligers, etc. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportaccommodatie verlaten.

  Wedstrijden & Trainen
  Iedereen mag weer trainen en er mogen onderlinge wedstrijden gespeeld worden. 1,5 meter afstand houde is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen.

  Ieder team wordt door zijn / haar trainer van op de hoogte gehouden mochten de trainingstijden aangepast moeten worden en/of als er onderlinge wedstrijden zijn die gespeeld kunnen worden.

  Toegang sportpark (buiten) incl. het kijken van wedstrijden
  Verder blijven toeschouwers niet welkom op het Sportpark van E.M.M.'21 om bijvoorbeeld wedstrijden te kijken. Wel welkom zijn de personen die een functie vervullen voor een team. Denk hierbij aan rijouders (maximaal 5 per team), scheidsrechters en coaches. Wij vragen personen vanaf 18 jaar om de 1,5 meter afstand te respecteren.

  Clubhuis (terras, kantine, commissiekamer en wc)
  Besloten is om het clubhuis voorlopig nog gesloten te houden voor alle bezoekers.

  Kleedkamers
  Kleedkamers, toiletten en douches zijn open. Vanaf 13 jaar is ook hier het dragen van een mondkapje verplicht en vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand en de CTB-plicht.

  Deze maatregelen gelden in ieder geval weer tot de eerstvolgende persconferentie op 25 januari a.s.