• Corona maatregelen per 2 december 2021

 • De KNVB heeft vanavond een besluit genomen over de vraag of de competities wel door kunnen blijven gaan. Dit besluit is maatwerk per categorie en betreft een maatregel zoals het er nu naar uitziet tot en met einde winterstop.

  Voor het besluit is onderscheid gemaakt tussen de A- en B-categorie. In de A-categorie is het competitieverloop uiteindelijk gericht op promotie/degradatie, terwijl in de B-categorie de pupillen, junioren en senioren vooral zoveel mogelijk willen voetballen.

  Wedstrijden A & B categorie
  Voor de A categorie geldt dat er tot en met de winterstop geen regulier competitieprogramma voor de jeugd en senioren is. Op vrijwillige basis worden wel inhaalwedstrijden gepland om zo het aantal gespeelde wedstrijden per team recht te trekken. 

  Voor de B categorie dat er wel het reguliere competitieprogramma voor jeugd en senioren verder wordt gespeeld. Teams die niet willen voetballen, kunnen op coulance en medewerking van de KNVB rekenen.

  Voor ons geldt dat ieder team via de trainers op de hoogte worden gehouden of er wel of geen wedstrijden zijn die gespeeld moeten worden.

  Trainen
  Vanwege de nu geldende maatregelen is het sportpark vanaf 20.00 uur gesloten. Er wordt in overleg met de coördinatoren en trainers gekeken naar een andere invulling van het trainingsschema. Ieder team wordt hier door zijn / haar trainer van op de hoogte gehouden mochten de trainingstijden aangepast moeten worden.

  Toegang sportpark (buiten) incl. het kijken van wedstrijden
  Verder blijven toeschouwers niet welkom op het Sportpark van E.M.M.'21 om bijvoorbeeld wedstrijden te kijken. Wel welkom zijn de personen die een functie vervullen voor een team. Denk hierbij aan rijouders (maximaal 5 per team), scheidsrechters en coaches. Wij vragen personen vanaf 18 jaar om de 1,5 meter afstand te respecteren.

  Clubhuis (terras, kantine, commissiekamer en wc)
  Besloten is om het clubhuis te sluiten voor alle bezoekers tot en met de winterstop.

  Kleedkamers
  De kleedkamers zijn voor alle personen vanaf 18 jaar enkel toegankelijk na het tonen van een geldig CTB (Coronatoegangsbewijs).

  Uitwedstrijden
  Als je een uitwedstrijd hebt, check welke maatregelen er op die vereniging van toepassing zijn. Het blijkt dat er behoorlijk wat verschillen per vereniging zijn.