• E.M.M. 023 verliest twee x net aan van kampioenskandidaten

 • E.M.M. 023 verliest 2 keer net aan van kampioenskandidaten Rijnsburgse Boys en VVSB en staat na 3 wedstrijden op plek 5.

  2x waren ze dichtbij een punt maar het mocht toch niet zo zijn. Waarbij het tegen Rijnsburg vooral tegen houden, weinig weggeven en via de counter gevaarlijk worden was (waarbij we wel zelf de grootste kansen kregen maar uiteindelijk helaas via een van richting veranderd schot in de 80e min met 0-1 verloren), was het tegen VVSB een voetballend gelijke wedstrijd met kansjes over en weer.

  Zo goed als we achterin stonden tegen Rijnsburg zo matig begonnen we uit in Noordwijkerhout. Elke lange bal werd gevaarlijk en slecht verdedigd door de achterhoede.

  Desondanks gingen we de rust in met een kleine 2-1 achterstand door geweldig keeperswerk van Enzo van der Zwet en een prachtige kopgoal uit een corner van Gerrit van der Zwet.

  In de 2e helft stond het stukken beter, werd er achterin weinig weggegeven en was het overzicht voor E.M.M. wat uiteindelijk leidde tot een fraaie treffer van Bryan van der Meer uit weer een hoekschop.

  E.M.M. pakte snel de bal en drukte door.

  Helaas was het toch VVSB die in de 80e min. na een knappe aanval de 3-2 maakte.

  E.M.M. probeerde met 4 aanvallers nog wat te bewerkstelligen maar tot meer dan een lichte overtreding en een vermeende handsbal in hun 16m kwam het niet.

  Uiteindelijk maakte VVSB diep in blessuretijd ook nog de 4-2.

  Doordeweeks werd nog wel KDO verslagen met 2-0 voor de Primaveracup wat betekent dat we de halve finale gaan spelen op 20 feb. maar zaterdag zal het weer tijd worden voor 3 punten in de competitie, aanvang 15.00u thuis tegen Nieuwkoop.