• E.M.M.'21, even voorstellen

  E.M.M. '21 ontstaan uit de fusie tussen de voetbalclubs DOSR en WVC is nu een van de grootste voetbalverenigingen in Kaag en Braassem. Deze mooie nieuwe vereniging heeft zijn dorpse charme behouden, maar is ambitieus en heeft zijn jeugdteams in de hogere klassen spelen. Wij zijn een echte vereniging, met veel enthousiaste leden in een dames-, heren- en G-sportafdeling die ondersteund worden door de vele vrijwilligers uit de buurt. Zo hoog mogelijk voetballen is onze doelstelling, maar aan het Sportpad blijft de gezelligheid echter voorop staan.

  Dat laat zich wellicht het best weergeven via het technisch plan dat de jeugd optimaal wil laten sporten.
  Dit plan draagt bij dat: de jeugd zo goed mogelijk presteert en hun spelniveau verbetert; de coaches hun taken volbrengen; er een prettig voetbalklimaat heerst; leeftijdsspecifieke kenmerken onderkend zijn; er een attractieve speelstijl is; een gedegen opleiding (Zeister visie) en een vaste doorstroming is naar de selectie.

  Ambitieus, als het maar leuk blijft…
  Een vereniging is een bundeling van mensen met dezelfde liefhebberij. Bij E.M.M.'21 draait alles om de voetbalsport; Vol sportiviteit beoefenen we deze hobby. Iedereen draagt een steentje bij.

 • Bekijk foto's