• E.M.M.'21 zet vol in op jonge trainers

 • Het beleid dat EMM vorig jaar is ingeslagen om te werken met veel jonge jeugdtrainers krijgt verder gestalte. Trainers schuiven door naar hogere leeftijdsgroepen en onderaan de piramide schuiven nieuwe, talentvolle jeugdtrainers in.

  Huidig JO13-1 trainer Govanny Caron gaat volgend seizoen aan de slag bij de JO17-1. De vacature die hierdoor ontstaat wordt opgevuld door huidig JO10-1 trainers Jens van Tol en Tim van Oers.

 • JO13-1
  Dit duo, beiden actief als speler in de JO19-1, ontwikkelen zich uitstekend en zijn klaar voor een volgende stap. Jens heeft zijn VC2 diploma op zak en gaat komend seizoen proberen zijn VC3 papiertje te behalen. Tim heeft ook de ambitie om VC2 te behalen maar moet nog even wachten omdat zijn huidige school niet de mogelijkheid beidt om deel te nemen aan deze opleiding. EMM is zeer blij dat deze jonge honden zich verder willen blijven ontwikkelen bij EMM en hoopt dat nog maar het begin is van een mooie en langdurige samenwerking.

 • Tim en Jens
 • JO10-1
  De plek die door deze move vrijkomt vult EMM in met een nieuw, talentvol trainersduo. Bryan Verdel en Mats van der Meer staan komend seizoen voor de groep bij de JO10-1. Bryan heeft als speler enige tijd voor Alphense Boys gespeeld maar is inmiddels weer terug op het oude nest en speelt momenteel in de JO19-1. Het trainerschap is een mooie aanvulling bij zijn opleiding die hij aan het CIOS volgt. Mats is als speler actief bij de JO17-1 van FC Lisse. Mats rondt momenteel zijn middelbare school af en zal komend schooljaar ook zijn vervolgopleiding bij het CIOS starten. Ook als trainer bezitten beide enige ervaring. Bryan is assistenttrainer bij de JO13-1 en Mats heeft al enkele malen geassisteerd bij de huidige JO8 t/m JO10 groepen. Ook in deze jongens heeft de club veel vertrouwen en daarbij ziet de club de JO10-1 als ideaal team om op jonge leeftijd een trainerscarrière te beginnen. Mochten de jongens hun trainersdiploma niet via school kunnen behalen, dan biedt EMM de mogelijkheid om een KNVB diploma te kunnen behalen.

 • Bryan en Mats
 • Jep en Seth
 • Maar ook in de breedte wordt er hard met jeugdleden, die als trainer helpen, gewerkt.

  Bij de O11 helpt Jep Loos, spelend in de JO15-1, al het hele seizoen met de training en na een succesvolle stageweek is Seth Oomen, ook spelend in de JO15-1, aangesloten.

  Jesper Hoogenboom, spelend in de JO17, is ondertussen aan zijn 3e seizoen als jeugdtrainer bezig, na twee seizoenen O9 ging hij dit seizoen mee naar de JO10-3, wat mede door Jesper, een stormachtige ontwikkeling doormaakte.

 • Jesper
 • Steef en Rens
 • Bij de JO9 heeft Tijn Kerkvliet, speler van heren 1, de JO9-1 getraind, direct daarna trainde hij ook altijd een JO10 team. Later in het seizoen sloten ook Steef en Rens, spelers uit de JO13 en JO14, aan bij de JO9 trainingen.

  Maar ook bij de JO8 hebben we hulp, bij trainingen, van jeugdleden. Sander en Sten, spelend in de JO13 en JO14, zijn actief sinds de winterstop.

 • Sten en Sander
 • Als club zien wij een enorme meerwaarde in het feit dat jeugdleden ook betrokken zijn bij de trainingen. We zijn dan ook enorm trots op de inzet van deze jeugdleden en hopen dat zij volgend seizoen ook hun steentje weer willen bijdragen!

  Lijkt het je ook leuk om training te geven? Ben je op zoek naar een stage plek? Of wil je een trainersdiploma halen?

  Laat dit weten aan de vrijwilligerscommissie of het technisch hart!