• EMM O23 wint in slot fase bij Graaf W Vac II

  • Na een puntje weggegeven te hebben in de slotfase tegen Nieuwkoop, 2 weken geen competitie te hebben gespeeld en tussendoor een 2-0 overwinning tegen KDO voor de Primaveracup stond zaterdag de belangrijke wedstrijd in Wassenaar op het programma. Bij een overwinning zouden we weer de aansluiting naar boven vinden, bij een nederlaag kwamen we in de onderste regione terecht.

    EMM begon ondanks dat erg slap aan de wedstrijd en verloor veel duels waardoor Graaf W II VAC steeds meer vertrouwen kreeg in een goed resultaat. Uiteindelijk kwamen ze net voor de rust op een verdiende 1-0 voorsprong.

    Na de koppen bij elkaar gestoken te hebben en wetende dat we van deze ploeg kunnen winnen kwamen de mannen de 2e helft gelijk scherp uit de kleedkamer en wat gelijk leidde tot de goal in de 46e minuut van Mathew Wesselman. Daarna zakte het niveau toch weer wat weg, wonnen we minder duels en kwamen we door een eigen goal van Tygo Koek op een ongelukkige 2-1 achterstand. Vanaf dat moment pakte EMM de draad weer op, waren we de bovenliggende partij en door goed doorzetten van Dave de Jong kon de in de rust ingevallen Tim van Hameren door goed positie kiezen de 2-2 binnen schuiven.

    EMM bleef aan dringen op meer en via een vrije trap en goed terug koppen van wederom Tim van Hameren kopte Gerrit van der Zwet in de 93e min de 2-3 tegen de touwen en doen we met 7 punten uit 5 wedstrijden goed mee in de 3e divisie.

    Zaterdag de thuiswedstrijd tegen Hillegom, aanvang 12.15u