• EMM’21 eindigt seizoen met verdienstelijk gelijkspel tegen kampioen

 • In het slotduel van de competitie heeft EMM’21 in Aalsmeer gelijkgespeeld tegen de kersverse kampioen FC Aalsmeer. De wedstrijd eindigde zonder goals: 0-0. Door de winst van Alphia en Foreholte wist EMM’21 geen ticket te bemachtigen voor de nacompetitie voor promotie naar de Eerste Klasse.

  Trainer Koen van der Vlugt koos in zijn laatste duel voor dezelfde namen als tegen Alphia. In de eerste helft had Aalsmeer een licht overwicht, zonder al te grote kansen te creëren. Luke Vahle kreeg een kopkans, maar zijn inzet ging ruim naast. EMM’21 loerde op de counter en kreeg een goede mogelijkheid via Roy Hoogenboom, maar zijn boogbal over de uitgekomen doelman ging ruim over.

  In de tweede helft leek EMM’21 de openingstreffer te maken. Uit een corner werd de inzet van Sven van der Meer via de arm van een Aalsmeer-verdediger van de lijn gehaald. De goed fluitende Manon Plandsoen zag hierin geen strafbaar hands.

  In de slotfase van het duel drong FC Aalsmeer aan, maar EMM’21 wist opnieuw de nul te houden. Bij de Veenders viel Guido van der Meer nog in, hij speelde zijn laatste duel voor de club, na eerder jarenlang in DOSR 1 te hebben gespeeld. Van der Meer stopt met voetballen, maar blijft betrokken bij EMM’21. Hij wordt komend seizoen assistent-trainer van EMM 1.

  Door de remise kan EMM met trots terugkijken op dit succesvolle seizoen. De Veenders zijn op de vierde plek geëindigd met de minste tegengoals van de competitie.

  Opstelling EMM: Bas Nugteren; Joppe Huigsloot, Sven van der Meer, Luc van der Lem, Sven Hoogervorst; Nino Wesselman (Guido van der Meer), Joey van der Geest, David Vermeer; Roy Hoogenboom (Jesper Koek), Zico Vermeer, Nadal Wesselman (Damian Hoogenboom)