• EMM'21 Familiedag zaterdag 24 juni 2023

 • Beste leden en niet-leden van EMM’21,

  Zaterdag 24 juni gaan we het seizoen afsluiten. Wij hebben voor alle leeftijdscategorieën een leuke activiteit. Hieronder staat het programma. Kijk bij welke leeftijdsgroep je hoort en zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent.
  Ook vriendjes, vriendinnetjes en andere belangstellenden zijn ook welkom.

  Jongens/meisjes minipupillen, onder 7, onder 8, onder 9, onder 10 en onder 11 en ons G-team
  Jullie worden zaterdagochtend bij de voetbal verwacht. Er is voor jullie een spelenkermis georganiseerd met 15 prachtige spellen. Het schijnt dat er zelfs leuke springkussen aanwezig zijn. Ook wordt er penalty geschoten. De winnaar plaatst zich namens EMM’21 voor de finale van het VAK penalty bokaal. Zorg dat je sportief gekleed bent. Let goed op hoe laat je bij de voetbal verwacht wordt. Hieronder staat een schema met de aanwezigheidstijden. Het programma duurt anderhalf uur. Als je goed je best doet krijg je vast nog wel wat lekkers. Vrienden en vriendinnen zijn ook welkom.

  Jongens/meisjes onder 7, onder 8 en onder 9 aanwezig kwart voor 9
  Jongens/meisjes onder 10, onder 11 en onder 12 en ons G-team aanwezig half 11

  Jongens/meisjes onder 13, onder 14, onder 15 en onder 17
  Deze talenten kunnen hun ouders uitdagen voor een wedstrijdje. Laat zien wat je dit seizoen allemaal geleerd hebt en dat je je ouders inmiddels kunt verslaan. De wedstrijden duren 2x20 minuten, zodat je ouders na afloop ook nog de puf hebben om wat op het terras te nuttigen en de wedstrijd kunnen evalueren.

  10.30-11.30 Jongens/Meisjes onder 13
  11.30-12.30 Jongens/Meisjes onder 14 en onder 15
  12.30-13.30 Jongens/Meisjes onder 17

  Jongens/meisjes onder 18, onder 19, senioren en veteranen/veterinnen

  We sluiten het seizoen af met het welbekende 7x7 toernooi ( 18+) Hierbij moeten jullie je wel per team aanmelden. Kan een vriendenteam zijn of een team bestaande uit veteranen, familie, vrienden, vriendinnen, collega's m/v. Het maakt allemaal niet uit. Een deskundige organisatie zal alle teams op sterkte indelen. Zorg dat je jouw team uiterlijk donderdag 22 juni opgegeven hebt door jouw team aan te melden op bijgevoegde link. https://vriendentoernooi.emm21.nl/
  Geef hierbij de namen van je teamleden door en de naam van je team.

  De eerste wedstrijden staan gepland om half 2 en omstreeks half 5 denken wij klaar te zijn. Zorg dat je kwart over 1 aanwezig bent. Ook hierbij zijn niet-leden welkom.

  We maken er een gezellige dag van!

  De activiteitencommissie.

   

  Inschrijven kan alleen via onderstaande button:

  inschrijven 7 tegen 7 familiedag