• EMM’21 ongelukkig onderuit in Voorhout

 • EMM ‘21 ongelukkig onderuit in Voorhout

  In een wedstrijd waarbij de kansen schaars waren heeft EMM op de valreep een nederlaag geleden tegen Foreholte. Door een fraaie vrije trap in de 89ste minuut moest EMM het onderspit delven. Een terechte nederlaag was dit niet, EMM had minimaal een gelijkspel verdiend.

  Opnieuw was het puzzelen voor trainer Koen van der Vlugt, zijn selectie kampt met vele blessures, ook was Sven Hoogervorst niet beschikbaar vanwege een vakantie. Hierdoor mochten Joppe Huigsloot en Paco Romero Fuster in de achterhoede starten, Mike van der Poel keerde terug onder de lat.

  In een onrustige eerste helft kregen beide ploegen één goede kans op een treffer. Foreholte was via een voorzet dichtbij, maar Rick Brabander verlengde deze voorzet net langs de goal. EMM’21 kreeg een grote kans via Stijn Rietbroek, de vleugelaanvaller besloot de bal terug te leggen in plaats vanaf vijf meter van de goal af te drukken, waardoor de kans verkeken was.

  In de tweede helft had Foreholte een optisch veldoverwicht, maar door de goede organisatie van EMM creëerden de Voorhouters weinig kansen. EMM had de beste kansen op een voorsprong via counters: Joey van der Geest kwam in kansrijke positie, maar zijn inzet miste kracht. Ook verdediger Thomas Brug kreeg een goede kans, Brug stak het hele veld over, werd bediend door de ingevallen Luke Bakker, maar schoot de bal net over. Het leek erop dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, maar na een fair duel rondom de zestien meter gaf scheidsrechter Verhoeve een vrije trap aan Foreholte. Pim Spreeuw benutte deze vrije trap fraai en hierdoor verloor EMM’21 opnieuw.

  Door de derde nederlaag op rij moet EMM’21 zich focussen op de resterende vijf wedstrijden. Plek 5 van de ranglijst behoort nog tot de mogelijkheden. Aanstaande donderdag speelt EMM thuis tegen DONK.

  Opstelling EMM: Mike van der Poel; Joppe Huigsloot, Sven van der Meer, Paco Romero Fuster; Guido van der Meer (Bryan van der Meer), Joey van der Geest (Nadal Wesselman), Nino Wesselman; Stijn Rietbroek (Luke Bakker), Damian Hoogenboom, Roy Hoogenboom (Lars van der Meer)