• EMM'21 VR 1 pakt 2e periodetitel

• Eigenlijk deed deze inhaalwedstrijd van dinsdagavond er niet meer toe maar de 4-0 zege op Sportlust was de kers op de taart wat betreft de 2e periode.
    We kunnen ons dus opmaken voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse, een mooie prestaties van de dames.

Dinsdagavond dus de inhaalwedstrijd tegen Sportlust die afgelopen zaterdag niet konden spelen.
    Op papier een makkelijke tegenstander gezien de stand op de ranglijst, echter de eerste wedstrijd hadden we maar met 0-1 gewonnen.
    In werkelijkheid bleek het ook een redelijk makkelijke wedstrijd, na 10 minuten pakten we echt het initiatief en kregen we veel kansen en kwam Sportlust er niet aan te pas.
    Na 16 minuten opende Nina de score door uit een rebound te scoren, lekker voor haar omdat ze in de spits werd gezet terwijl ze altijd op het middenveld staat. Al snel werd het 2-0 door Lisanne die na een corner de bal in de rechterbovenhoek schoot. Na 30 minuten was het al 3-0, Shayenne, die keer op keer haar tegenstander passeerde en grossierde in goede voorzetten, vond na zo'n mooie voorzet Isabelle en zij tikte prima binnen. Nog voor rust werd het 4-0, Shayenne bekroonde haar prima wedstrijd door de bal uit een onmogelijk hoek toch in het doel te krijgen. Een heerlijke 1e helft en je hoopt dat dit dan doorzet in de 2e helft. Helaas veranderde het weerbeeld en ging het waaien en kwam er soms hagel uit de lucht en dat deed het spelbeeld geen goed. Sportlust kon niet en wij hoefden niet echt meer dus was het eigenlijk wachten tot het laatste fluitsignaal. Dian had nog voor een mooi toetje kunnen zorgen maar zij schoot net voor tijd de bal net naast het doel zodat het 4-0 bleef.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Foreholte.

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Melloney Tertaas, Joyce Huigsloot, Marin van Heijningen, Shanna Huigsloot, Mirjam Schats, Lisanne Koek, Fien van der Meer (Marinka van Scheppingen), Shayenne Verdel, Nina Hoogenboom en Isabelle van Hofwegen (Dian Huigsloot)