• EMM'21 VR1 toont licht herstel maar had de volle buit moeten pakken.

 • Na de oorwassing tegen Rijnvogels afgelopen zaterdag moesten we wederom een doordeweekse wedstrijd spelen, de 7e dit seizoen. Tegenstander Voorschoten kon voor komende zaterdag geen team op de been brengen en hadden om verplaatsing naar de woensdag gevraagd.
  Het was wel zaak om weer een goed resultaat neer te zetten want we hadden een zwakke reeks achter de rug.
  We begonnen uitstekend aan de wedstrijd en creëerde kans na kans maar hoe mooi en groot de kansen ook waren we kregen de bal niet in het netje. Het had met gemak 4-0 kunnen staan binnen een half uur, oppermachtig waren we. Echter is er een oude voetbal wet dat als je heel veel kansen mist de tegenstander wel zal scoren en zo geschiede. Even niet opletten bij een inworp en opeens staan we 0-1 achter, totaal onverdiend maar wel de realiteit. Tot de rust waren we even van slag en was er van goed voetbal geen sprake meer. Voorschoten bakte er ook niet veel van en gingen we dus met een 0-1 achterstand de rust in. Gezien het spelbeeld een ongelofelijke tussenstand.
  De 2e helft met 3 verse krachten in het veld gingen we in eerste instantie verder waar we gebleven waren maar grote kansen voor Nina en Mirjam gingen er weer niet in. Om moedeloos van te worden. Toch kwamen we halverwege de 2e helft dik verdiend op gelijke hoogte. Na wat gerommel op de achterlijn werd de bal hoog naar het doel geschoten en drukte de keepster de bal zelf over de achterlijn. Daarna probeerden we door te drukken en bleven we het doel van Voorschoten opzoeken. Helaas was vaak de laatste pass niet zuiver genoeg of was de aanname net niet goed genoeg en konden we de zeer verdiende voorsprong niet pakken. Het bleef dus 1-1, een teleurstellende uitslag maar de meiden hebben er alles aan gedaan om een goed resultaat neer te zetten.
  Deze wedstrijd was ook de laatste van Dian, zij gaat na dit seizoen stoppen vanwege haar werkzaamheden op zaterdag bij de Veense bukker. Na afloop werd ze hiervoor nog even in het zonnetje gezet, Dian bedankt.

  De volgende wedstrijd is pas weer op 13 mei tegen LSVV. De 2e plaats zit er nog steeds in en uiteraard spelen we nog nacompetitie voor promotie.

  Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Shanna Huigsloot (Marin van Heijningen). Dian Huigsloot (Lisanne Koek) Joyce Huigsloot, Marinka van Scheppingen, Mirjam Schats, Nina Hoogenboom, Fien van der Meer( Melloney Tertaas), Anna Spruit, Mariksa van Berkel en Isabelle van Hofwegen (Shayenne Verdel)