• EMM'21 VR1 toont veerkracht en wint na goal in laatste minuut

 • EMM'21 VR1 toont veerkracht en wint na goal in laatste minuut

  Zaterdag 9 december speelden we tegen nr. 3 LSVV, wederom een concurrent voor de bovenste plaatsen. Een tegenstander waar we het altijd lastig tegen hebben.
  Bij winst blijven we bij en als we zouden verliezen zou de achterstand naar 6 punten gaan.

  Uiteraard was het weer heerlijk snertweer maar was het op kunstgras prima te doen. Het werd een wedstrijd met weinig kansen of mogelijkheden.
  De 1e helft ging gelijk op, nogmaals weinig kansen en als er een mogelijkheid was door bv een hoekschop, werd deze niet benut. Beide keepsters werden niet getest en een 0-0 tussenstand was dan ook een juiste.
  De 2e helft was van onze kant wel wat beter, we hielden de bal wat langer in bezit en konden vaker de vrije man aan de zijkant vinden. Echter leidde dit nog steeds niet tot grote mogelijkheden. Nina kreeg nog de beste maar haar vrije trap ging over. Daarna kreeg LSVV een goede kans maar het schot van de spits van LSVV ging net naast.
  Halverwege de 2e helft kwamen we toch op achterstand. Een duel op het middenveld werd verloren waardoor de spits van LSVV een goede schietkans kreeg en deze schoot ze prima over Sebas heen. Een domper natuurlijk maar gelukkig konden we de stand snel weer rechtzetten. Een voorzet vanaf de linkerkant kwam via een paar benen voor de voeten van Mariska en zij schoot prima binnen.
  De teams bleven gelijkwaardig aan elkaar en eigenlijk hadden we ons al verzoend met een gelijkspel maar in de laatste minuut bepaalde Mariska anders. Ze ramde een afvallende bal in 1 keer achter de keepster van LSVV en bracht daarmee de winst. Een mooie overwinning waar we wellicht iets te veel kregen maar dat is ook weleens andersom geweest.
  Een mooie opsteker zo voor de winterstop. Het kan in deze poule nog alle kanten op.

  De volgende competitiewedstrijd is pas weer op 3 februari.

  Opstelling: Sebas van Baarsen, Aimee Borst/Melloney Tertaas, Joyce Huigsloot, Lisanne Koek, Marinka van Scheppingen, Mirjam Schats, Nina Hoogenboom, Anna Spruit, Kayleigh Jautze, Mariska van Berkel, Jelena Cairo/Lotte Mooren