• EMM'21 VR1 winnaar van Kaag en Braassem cup.

 • Zaterdag 26 augustus was de finaledag van de jaarlijkse Kaag en Braassemcup, dit keer MMO als decor.
  Door het wegvallen van Kickers was er alleen een wedstrijd op de finaledag en net als vorig jaar wilde SJZ gelukkig meedoen met dit toernooi.
  Waar we vorig jaar nog verloren was het deze keer een makkelijke overwinning voor ons.

  Met de komst van 10 speelsters van ROAC/MMO en het doorschuiven van een aantal speelsters van de MO20 kunnen we dit jaar weer een selectie maken voor VR1 en 2, daarnaast hebben we ook nog een VR3.
  Een groot aantal speelsters willen graag voor het hoogste team waardoor er dit jaar ook echt weer een selectie van 15/16 speelsters geselecteerd moeten worden voor VR1.

  Deze eerste wedstrijd was dan ook een goede graadmeter aangezien we SJZ ook in de competitie gaan tegenkomen.
  De eerste voortekenen zijn in ieder geval positief aangezien we geen kind hadden aan SJZ. Na 5 minuten stond het al 2-0, Mariska nam ze 2x voortreffelijk en Anna en Nina konden de afvallende bal prima binnenschieten.
  Een mooie start en EMM bleef de veel betere voetballende ploeg en had de 1e helft veel meer doelpunten kunnen en moeten maken. Mariska kreeg goede mogelijkheden en kopte nog op de kruising na een prima voorzet van Lotte.
  Na rust met 5 \"verse\" speelsters in het veld kregen we de eerste 5 minuten 4 dotten van kansen maar ook nu gingen ze er niet in. Vooral de 1e aanval na 20 seconden waar Kayleigh op de paal schoot was van grote schoonheid. Daarna werd het wat slordiger waardoor we in de eindfase net niet goed waren om hele grote kansen te creëren. Toch werd het nog 3-0 na wederom een afvallende bal na een corner. Fien schoot de bal van buiten de 16m over de keeper in het doel en de 3-0 was een magere afspiegeling van de krachtsverhouding binnen het veld. SJZ heeft 1x op doel geschoten en die ging ook nog eens ruim naast Sebas had buiten een goede onderschepping een rustige middag. Al met al een prima eerste wedstrijd.

  VR2 verloor helaas van Woubrugge met 2-0 maar kan terugkijken op een redelijke goede wedstrijd waarbij het vooral verdedigend goed stond maar met een heel nieuw elftal was het ondanks de nederlaag een goede start.

  Komende zaterdag speelt VR1 een oefenwedstrijd bij en tegen Lyra. VR2 speelt een bekerwedstrijd uit bij FC Lisse.

  Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Melloney Tertaas, Joyce Huigsloot, Renee Verbraak(Marinka van Scheppingen), Aimee Borst (Tynke , Syl Huigsloot, Nina Hoogenboom(Isabelle van Hofwegen), Fien van der Meer, Lotte Mooren(Jelena Cairo), Mariska van Berkel en Anna Spruit(Kayleigh Jhautze)