• EMM'21 VR1 wint van ROAC/MMO in oefenwedstrijd

 • Dinsdagavond speelden we een oefenwedstrijd tegen ROAC/MMO, het team van Perry Vijlbrief waar een aantal oud speelsters van EMM op dit moment spelen.
  Het was prima voetbalweer en beide teams hadden er zin in. Echter het eerste half uur van ons was ronduit slecht. ROAC/MMO begon fel en gooide regelmatig de beuk erin. Hier hadden we het lastig mee en Marin moest na een harde tackel op haar voet helaas de strijd al vroeg staken. We kwamen totaal niet in de wedstrijd en het was erg slordig. ROAC/MMO deed het eigenlijk niet beter en zodoende was het een slecht 1e half uur. Na dit half uur gingen we opeens veel beter spelen en konden we beter en sneller de vrije man vinden. We durfden ook eerder in te spelen en kwam er meer ruimte. We kregen opeens de kansen en was het met de rust 2-0. Eerst scoorde Anna de 1-0 na een voorzet van Shayenne en vlak daarna schoot Nina keurig de bal onderkant lat in het doel.

  Na rust bleven we de betere ploeg en werd keer op keer de vrije man gevonden, vooral aan de rechterkant waar Shanna iedere keer kon opstomen. Toch kwam ROAC/MMO vanuit het niets weer in de wedstrijd. Een corner werd prachtig in de rechterbovenhoek gekopt.
  We gingen echter gewoon door waar we voor rust waren begonnen en gaven de rest van de wedstrijd geen kans meer weg. Zelf kwamen we nog wel 2x tot scoren. Uit een afgeslagen corner schoot Nina de 3-1 binnen en na een foutje van de keepster van ROAC/MMO kon gelegenheidslinksbuiten Dian ongehinderd de 4-1 binnenschieten.

  Al met al een nuttige wedstrijd waar we behoorlijk wat leermomenten kunnen uithalen.

  8 Februari gaan we pas weer verder met de competitie met een uitwedstrijd tegen LSVV in Leiden.

  Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Marin van Heijningen (Shanna Huigsloot), Lisanne Koek, Joyce Huigsloot, Marinka van Scheppingen, Melloney Tertaas, (Fien van der Meer), Nina Hoogenboom, Dian Huigsloot (Syl Huigsloot), Mirjam Schats en Shayenne Verdel.