• EMM'21 VR1 wint wel ondanks matige vertoning

 • Afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen hekkensluiter Foreholte. Op voorhand een makkelijke tegenstander maar niets bleek minder waar.
  Je hebt van die dagen dat het niet loopt en dit was er zo eentje. Veel verkeerde en gehaaste beslissingen in het veld waardoor heel veel kansen om zeep geholpen werden.
  We kregen dan ook een lesje in effectiviteit want nadat we 2 grote mogelijkheden hadden gemist scoorde Foreholte wel de eerste de beste kans. Heel veel zouden er niet meer komen maar zo en nu en dan kwamen ze er gevaarlijk uit. Foreholte wilde opbouwen van achteruit en soms kregen we daar prima vat op en na een verkeerde terugspeelbal schoot de keepster tegen Anna aan en ging deze het doel in. Dan verwacht je dat we eindelijk beter gingen spelen maar het bleef zeer slordig. Kansen genoeg maar tot de rust bleef het 1-1.

  Na rust hetzelfde spelbeeld, slordig spel vanuit onze kant en de kansen die we kregen werden vakkundig om zeep geholpen of we gaven de keepster van Foreholte toch nog een kans om de bal te keren. Een kwartier voor tijd volgde toch de verlossende treffer. Uit de rebound schoot Nina de bal snoeihard binnen. Als ze vlak daarna ook nog de bal met links over de keeper schiet is de wedstrijd gelopen. Toch \"gewoon\" 3 punten mee naar huis maar fraai was het allemaal niet.

  Volgende week de thuiswedstrijd tegen Zevenhoven.

  Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Shanna Huigsloot, Joyce Huigsloot, Marin van Heijningen, Marinka van Scheppingen, Melloney Tertaas (Nina Hoogenboom) Lisanne Koek, Fien van der Meer, Shayenne Verdel, Anna Spruit en Mariska van Berkel.