• EMMer in beeld

 • EMMer in beeld, een nieuwe rubriek binnen EMM’21, om onze vrijwilligers een beetje beter te leren kennen. Deze keer Maikel van Veen! 
   
  Gezellig aan de keukentafel, met twee hondjes ravottend om mijn benen in gesprek met Maikel van Veen. 


  Waar moeten wij jou van kennen Maikel? 
  Ik ben op dit moment leider van de mo13-2 en geef training aan Jo13-1 en de mo13. Dit zijn twee meiden teams. Verder zit ik in de evenementen commissie en ben ik coördinator van de mo15 en mo17. 
  Dat klinkt als een behoorlijk vol programma met ook nog een gezin met twee dochters. Wat doe je de rest van de week? De rest van de week ben ik schilder. Ik heb een eigen bedrijf en werk zo n 60 uur per week.  
  Jeetje, dat is wel veel, hoe combineer je dat? Het valt niet altijd mee, daarom alle credits voor mijn vriendin! 


  Hoe ben je zo in het vrijwilligerswerk gerold? 
  Het zit n beetje in de familie: mijn vader (Gerard van Veen) heeft 30 jaar de F1 gedaan. Zelf heb ik tot mijn 16e gevoetbald bij Alkmania. Ging op zondag nog heel vaak met mijn vader naar wedstrijden van het eerste kijken dus heb het contact met de club altijd gehouden. Toen ging mijn oudste dochter voetballen en wisten ze me meteen te vinden. Ik werd meteen leider en trainer en van het
  een kwam het ander! 


  Heb je ook nog andere dingen gedaan binnen de club? 
  Ik heb het Droomdagtoernooi een aantal keer georganiseerd. Stichting Droomdag is nu opgegaan in een andere, grotere stichting, dus dat doe ik niet meer. Daarnaast organiseer ik samen met Merel van Leeuwen het schoolvoetbal. 


  Wat maakt het nou zo leuk om vrijwilliger te zijn? 
  Het is gewoon een leuke club met leuke mensen. Het sociale aspect bevalt me, je hebt er veel contact met andere mensen en na de fusie is het eigenlijk alleen maar leuker geworden. De accommodatie ligt er heel netjes bij, de kids hebben het naar hun zin, wat wil je nog meer! 


  Heb je een mooie herinnering om te delen als het om EMM gaat? 
  Ik heb er altijd erg van genoten om met mijn vader langs de lijn te staan bij het eerste. Daardoor voelde het heel bijzonder toen ik voor het eerst langs de lijn stond bij mijn dochter. 


  Heb je verder nog iets te EMMeren? 
  Hier hoefde Maikel geen seconde over na te denken: we zoeken nog wat mensen voor de evenementen commissie, mannen, maar zeker ook vrouwen voor het evenwicht! Dit is wel een mooie manier om hier even aandacht voor te vragen. Vrijwilligerswerk binnen EMM 21 is leuk om te doen en met evenementen ben je juist altijd bezig met blije mensen, iedereen heeft er zin in!