• Fantastische start E.M.M.'21 en opening seizoen

 • We genieten nog even na. Zondag 3 oktober was de officiële opening van E.M.M.’21 als nieuwe fusieclub en ook tevens de start van het competitieseizoen 2021-2022. En wat een bijzondere dag was het.

  Overdracht voorzittershamer

  De dag begon met een bijzondere ontmoeting, die van de laatste voorzitter van de bloemenveiling E.M.M., Leon van Heiningen met de nieuwe voorzitter van E.M.M.’21, Erik van Rijn. De beheerder van de kantine in de veiling, Arjan Hillebrand was nog in het bezit van de oude veiling hamer van E.M.M.. Hij vond dat deze een nieuwe bestemming verdiende. Hoe mooi was het om deze dan door de laatste voorzitter uit te laten reiken aan de nieuwe voorzitter. “Het was bijzonder om zo’n mooi historisch item in ontvangst te mogen nemen, wij hopen er met E.M.M. nieuwe bijzondere besluiten mee te mogen nemen”, aldus Erik van Rijn.

  Openingsceremonie en wedstrijden

  Hierna was het tijd voor de warming-up van heren 1 en vrouwen 1. Lang was onduidelijk of de wedstrijden wel of niet op gras gespeeld mochten worden. Slechts 5 minuten voor aanvang keurde de scheidsrechters de velden af en moest uitgeweken worden naar de kunstgrasvelden. Voor aanvang van de wedstrijd was een spectaculaire opening met opkomst van spelers onder begeleiding van de jongste jeugd en een korte speech van voorzitter Erik van Rijn. Hierna mocht de bal gaan rollen. 

  E.M.M.’21 heren 1 - Foreholte 1 (1-0) Lees hier het wedstrijdverslag

  E.M.M.’21 vrouwen 1 - ADO '20 (0-2) Lees hier het wedstrijdverslag

  3e helft

  Om de dag feestelijk af te sluiten was een bijzondere gast uitgenodigd. Django Wagner trad op en zong al zijn grote hits. Het werd een onvergetelijke eerste 3e helft voor E.M.M.’21. Als deze dag een voorbode gaat zijn voor alles wat komen gaat beloofd het veel goeds voor onze club. Deze dag blonk uit in eendracht maakt macht en dat we het echt voor elkaar en met elkaar gaan doen de komende jaren. Wij kijken er naar uit!

   

  Foto's Remon Jonkman 

 • Bekijk foto's openingsceremonie

 • Bekijk foto's wedstrijd heren 1