• FAQ Kleding

  Op deze pagina vindt u de meest voorkomende vragen over het kledingplan. Staat uw vraag er niet bij neem dan contact met ons en stel uw vraag per mail: kleding@emm21.nl

 • Is het geld voor het kledingplan een verhoging van de contributie?

  Nee. Dit bedrag staat los van de contributie.

 • Wanneer ga ik betalen voor het kledingplan?

  De contributie en het kledinggeld worden aan het begin van het seizoen in rekening gebracht.

 • Ik heb nog niet opgegeven welke kledingmaat ik heb. Hoe doe ik dit alsnog?

  Ga naar de link om je kledingmaten door te geven.

 • Wat zouden de kosten van het kledingpakket zijn als ik het in de winkel koop?

  De winkelprijzen van de kleding zijn als volgt: 

  Wedstrijdtenue (shirt, broek, kousen)

  € 75,97

  ¼ zip top heren

  € 39,99

  Trainingsjack dames

   41,99

  Trainingsjack kind

  € 29,99

  Trainingsbroek t/m mt 164

  € 29,99

  Trainingsbroek vanaf mt S

  € 32,99

  Tas heren

  € 39,99

  Tas dames

  € 31,99

  Tas junior

  € 27,99

 • Hoe weet de club welke kleding ik in bezit heb?

  Door in te loggen op de kleding bestel pagina kan je zien welke kleding je in je bezit hebt. 

 • Als ik halverwege het seizoen stop met voetballen of ik ga bij een andere club spelen, krijg ik dan mijn kledinggeld (gedeeltelijk) terug?

  Nee. Er wordt geen kledinggeld terug gegeven. Bij de eerste uitgifte krijgt elk lid ook artikelen die niet in het kledingplan vallen (kousen en voor de jeugd ook een trainingsbroek). Deze mag het (ex) lid houden. 

 • Ik stop met voetballen of ik ga bij een andere club spelen. Wat gebeurt er nu met de kleding?

  De kleding heb je in bruikleen van de club. Het wedstrijdshirt, de wedstrijd korte broek, de ¼ ziptop (of het trainingsjack voor junioren t/m JO15) en de tas moet je na afmelden binnen drie weken inleveren bij de kledingcommissie. De kousen en trainingsbroek (dit geldt alleen voor de jeugdleden) hoeven niet ingeleverd te worden bij stoppen of overschrijven. Je kunt pas uitgeschreven worden als lid van EMM`21 (of eventueel overgeschreven worden naar een andere vereniging) als de gehele set is ingeleverd bij de kledingcommissie. Let op: wordt bij het inleveren geconstateerd dat niet alles is ingeleverd, moeten de ontbrekende artikelen direct via een pinbetaling worden afgerekend. Dit kan niet contant. Als je de kleding en tas niet binnen de gestelde termijn inlevert bij de kledingcommissie wordt het kledingpakket volledig doorbelast via een automatisch incasso.  

 • Als ik in midden in het seizoen lid wordt, is dan de datum van lid worden, de ingangsdatum voor de 4 jaar kleding voor €25 per jaar?

  Nee, het kledinggeld wordt per seizoen in rekening gebracht. 

 • Kan ik de kleding ook ruilen als het kapot is (bijvoorbeeld een scheur in het shirt)?

  Ja, kapotte kleding kan geruild worden, als het stuk gegaan is buiten de schuld van het lid om, op een wedstrijddag: Je bent bijvoorbeeld door de tegenstander aan je shirt getrokken, waardoor het gescheurd is. De regels daarvoor zijn duidelijk omschreven in het:

  kledingreglement junioren

  kledingreglement senioren.

 • Waarom zit de trainingsbroek niet in het kledingplan?

  Bij de jeugd wordt deze eenmalig uitgegeven bij de eerste uitgifte van het kledingplan. Een trainingsbroek wordt door de jeugd vaak veel gedragen waardoor deze snel slijt. Een versleten broek is niet te repareren en ook niet meer uit te geven aan een ander lid. Daarom is ervoor gekozen de broek wel uit te geven aan de jeugd, als ‘cadeautje’ van de club, maar geen onderdeel te laten zijn van het kledingplan. 

 • Waarom zit in het kledingplan voor de heren senioren een ¼ zip top en voor de vrouwen een trainingsjack?

  Er is alleen een ¼ zip top beschikbaar in herenmodel en helaas niet in een damesmodel. Omdat een getailleerd model mooier staat bij de dames, is voor hen voor het trainingsjack gekozen. 

 • Waarom zitten de kousen niet in het kledingplan?

  Kousen slijten vaak sneller dan de rest van het tenue. Daarnaast wil niemand in de kousen lopen waar een ander met haar of zijn zweetvoeten in gezeten heeft. Daarom worden deze wel uitgegeven bij de eerste uitgifte, maar zitten ze niet in het kledingplan.

 • Waarom kan de tas niet geruild worden?

  De club heeft verschillende soorten tassen per leeftijdscategorie ingekocht. In het begin zijn alle tassen in gebruik en kun je een kleine tas niet omruilen voor een grotere, omdat de kledingcommissie geen tassen beschikbaar heeft. Als er meer ruilwaar in omloop komt dan zullen we dat kenbaar maken.

 • Ik speel in een selectie elftal en hoefde in het verleden nooit een tenue te kopen omdat ik in gesponsorde kleding speel. Betaal ik ook voor het kledingplan?

  Ja, ook selectiespelers betalen voor het kledingplan. Binnen EMM`21 willen we de kosten voor de kleding voor alle spelende leden gelijktrekken. Dit betekent dat ook selectiespelers een jaarlijkse bijdrage betalen voor de clubkleding. Op die manier kunnen we de kosten voor alle spelende leden laag houden.

 • Wat gebeurt er als ik vanuit de selectie naar een ander team overstap?

  Geef dit even door aan de kledingcommissie en dan zorgen we dat er andere clubkleding voor je wordt klaar gelegd.

 • Wat is er anders qua kleding als ik van een selectieteam overstap naar een ander, geen selectieteam?

  De vrouwen senioren selectie, heren senioren selectie en oudste junioren selectie elftallen spelen in kleding met een (andere) sponsor naam er op. Overige teams spelen in kleding met businessclub er op.

 • Is er ook een vast moment in de week om kleding te ruilen en zo ja, waar?

  Ja, er is een vast uur in de week waarop de kleding geruild kan worden. Dit is op donderdagavond tussen 19 en 20 uur in gebouw B, achterste kleedruimte rechts. Vooraf kun je online aangeven wat je wilt ruilen, zodat de kledingcommissie het alvast voor je klaar kan leggen. Je ontvangt een bericht wanneer de kleding afgehaald kan worden.

 • Ik speel in de veteranen of veterinnen. Wij trainen alleen en spelen geen wedstrijden tegen andere clubs. Betaal ik ook voor het kledingplan?

  Nee. Je bent alleen actief op trainingsavonden. Je hebt geen wedstrijdtenue nodig. Daarom hoef je geen jaarlijkse bijdrage te betalen voor het kledingplan.

 • Mogen wij als team een trainingstenue aanschaffen voor de trainingen?

  Ja. Iedereen mag zelf weten welke trainingskleding zij of hij draagt. Als je als team graag een eenduidige uitstraling wilt op het trainingsveld dan mag je dezelfde trainingskleding aanschaffen. Het is niet toegestaan hierop de naam van een sponsor te dragen.

 • Valt een trainingstenue onder het kledingplan?

  Nee. Het kledingplan gaat alleen over de clubkleding die op wedstrijddagen gedragen wordt.

 • Mag mijn team in een gesponsord tenue trainen?

  Wanneer je met je team een trainingstenue aanschaft mag hierop niet de naam van een sponsor staan.