• Grote Club Actie

  Leden van voetbalvereniging E.M.M.'21 doen dit jaar in september mee met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. De week na de kermis bellen zij bij zoveel mogelijk mensen aan om loten te verkopen. Lotenkopers betalen voor één lot € 3,-. Maar liefst 80% van de lotenverkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas van de voetbalvereniging. Met de opbrengst hoopt E.M.M.'21 nieuwe materialen te kunnen aanschaffen die een verbetering zijn voor de club. In de toekomst willen zij de kleedruimtes verbouwen en hier zal ook een deel van de opbrengst naar toe gaan. Mensen die de loten kopen, maken natuurlijk kans op mooie prijzen. U koopt toch ook loten als ze bij u langskomen?

  Hoe werkt het?
  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.
  Wij werken met 3 verkoopmethodes:

  Eenmalige machtiging: De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

  Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.


  Superlot: Een superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van € 150,- waarvan ook weer 80% naar de club gaat. Het is geschikt voor onder meer bedrijven en teams. Een vorm van mini-sponsoring voor de club dus! Doe jij ook mee? Daarnaast is er speciaal voor de superloten een aparte trekking. Ieder verkocht superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Wil je een superlot kopen: neem contact op met webmaster@dosr.nl tav superlot

  Aan wie mag je verkopen?
  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen?  De box van de Grote Clubactie staat achter de bar.

  Wanneer is de actie?
  Vanaf het moment dat je de loten hebt ontvangen mag je beginnen met de verkoop.

  Prijzen voor lotenverkopers
  De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers
  zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar
  https://kids.clubactie.nl/.
  Het team wat het meeste loten heeft verkocht krijgt in onze kantine een heerlijke snack maatltijd zoals alleen DOSR kan maken.

  Dus kom in actie voor je club!