• Huisregels tijdens finalewedstrijd nacompetitie E.M.M.'21 - FC Oudewater

 • Beste bestuur en supporters van EMMโ€™21 en FC Oudewater,

  Erg leuk dat jullie de finalewedstrijd voor de promotie/degradatie op ons sportpark komen spelen. Laten we hopen dat het een leuke, sportieve en spannende wedstrijd wordt. 

  ๐˜๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด

  Ten aanzien van de wedstrijd hebben we wel wat richtlijnen vanuit de KNVB. Volledigheidshalve doen wij jullie deze (nogmaals) toekomen met het verzoek deze te delen met de desbetreffende personen binnen ieders vereniging:

  โ€ข Drank mag op het afgebakende terras genuttigd worden, niet erbuiten. Het terras is afgebakend met hekwerk. Drank (alcoholisch en non-alcoholisch) wordt geschonken in plastic bekers. Glaswerk buiten is niet toegestaan;

  โ€ข Vuurwerk is ten strengste verboden. In eerdere correspondentie van de KNVB (d.d. 22 mei 2024) wordt een dringend beroep aan u als bestuurder gedaan om alle supporters te instrueren dat het verboden is vuurwerk af te steken vรณรณr, tijdens en nรก de voetbalwedstrijd.

  ๐˜’๐˜•๐˜๐˜‰ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด

  Zoals aan u eerder door de KNVB medegedeeld zal er tijdens de wedstrijd een aantal waarnemers van de KNVB actief zijn. Zoals wij van de KNVB hebben begrepen zal de KNVB-aangifte doen mocht het bovengenoemde beleid drankgebruik en/of vuurwerk niet nageleefd worden.

  ๐˜™๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ

  Voor wat betreft de route naar ons sportcomplex is als bijlage een routebeschrijving toegevoegd. Wij adviseren โ€“ en in het bijzonder voor de bussen โ€“ de Nieuwkoopseweg tot aan de rotonde door te rijden en de 1e afslag (naar rechts) te nemen. Vervolgens dient men bij het volgende kruispunt naar rechts te gaan om op Aarlanderveenseweg te komen. Na 800 meter vindt u het sportcomplex aan de linkerhand. Voor het parkeren van de bussen kan vervolgens de helling opgereden worden om linksaf te slaan. Deze weg volgend kan de buschauffeur de eerste inrit naar links zijn/haar bus parkeren. Uiteraard hebben we parkeerwachters om een en ander in goede banen te leiden.

  Het bestuur van Sportvereniging Aarlanderveen wenst beide verenigingen heel veel succes met de wedstrijd en bijbehorende voorbereidingen.

  Met vriendelijke groet,

  Rob Aartman

  Wedstrijdsecretaris S.V. Aarlanderveen