• Jan de Koning nieuwe hoofdtrainer E.M.M.’21

 • Voor de herenselectie van E.M.M. ’21 is Jan de Koning als nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen aangesteld. 

  Jan de Koning (40 jaar) woont in Roelofarendsveen, is werkzaam als sportfysiotherapeut bij zowel Fysiotherapie Alkemade als bij de nationale jeugdselecties van de KNVB en is al een bekende binnen de club.

  Jan heeft ooit zelf gevoetbald bij DOSR en is gestart met het geven van trainingen aan de jeugd van SVOW, later ook bij FC Aalsmeer en VV Foreholte. De laatste twee jaar is hij trainer van de JO19-1 van E.M.M.’21. Onder zijn leiding vierde onze JO19-1 afgelopen seizoen het  kampioenschap in de Hoofdklasse en doen ze dit seizoen zelfs volop mee om promotie naar de 3e divisie te bewerkstelligen.

  Het bestuur, technisch hart en de selectiespelers zijn enthousiast over de overeenkomst die voor het seizoen 2023/2024 is afgesloten. “Wij zijn blij dat Jan binnen de club een volgende stap kan maken. Met zijn voetbaltechnische kwaliteiten weet hij het beste uit de spelers te halen en kunnen we mooie resultaten verwachten voor in de toekomst,” aldus Jordy Klein, bestuurslid voetbalzaken E.M.M.’21.

  Jan de Koning: “Het is fantastisch dat je in eigen dorp je eerste stappen kan maken als hoofdtrainer. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat in mij is uitgesproken en kijk er naar uit hier met de staf en selectie spelers invulling aan te gaan geven.”

  Het technisch hart is verder bezig met de invulling van de andere hoofdtrainers voor alle afdelingen. Wanneer dit rond is informeren wij u direct.