• kEMMp van E.M.M.'21

 • Een bijzonder seizoen moet natuurlijk op een bijzondere manier worden afgesloten. Daarom presenteren wij met trots het kEMMp van E.M.M. ’21.

  Beleef het Europees kEMMpioenschap

  15 en 16 juni 2024 

  Het Europees kEMMpioenschap staat voor de deur. Ben jij er klaar voor? Dit jaar zetten we ons kEMMp op in Duitsland, waar de strijd om de felbegeerde beker losbarst. Bij onze oosterburen beleef je een weekend vol plezier, gezelligheid en sportiviteit.

  Op zaterdagochtend 15 juni om 08:00 klinkt het startschot en zijn de deuren van het kEMMp geopend voor kinderen in de categorieën O9 (leeftijd v.a. 8 jaar) tot en met de O13. Let op! Er is plek voor 120 kinderen. Wees er dus snel bij want vol is vol.

  Inschrijven kan alleen via de onderstaande link en verloopt geheel digitaal.

  Door de reis naar het buitenland is het alleen mogelijk om in te schrijven bij aanwezigheid van het begin tot het einde. De
  bijdrage hiervoor is €40,- per kind. Het kEMMp wordt zondag 16 juni rond 12:00 weer afgebroken.

  Het kEMMp wordt ook dit jaar weer opgezet op het terrein van EMM ‘21, wat ondanks de verbouwplannen gewoon mogelijk is. De kleedkamers dienen als onderkomen waar we warm en droog kunnen overnachten. We zorgen voor een programma vol leuke- en sportieve activiteiten in het teken van het Europees kEMMpioenschap.

  Verdere informatieverstrekking volgt. Voor dringende vragen, stuur gerust een berichtje naar 06-21596715.
  Team kEMMp

  Inschijven voor het Europees kEMMpioenschap