• kEMMp van E.M.M.'21

 • Een bijzonder seizoen moet natuurlijk op een bijzondere manier worden afgesloten. Daarom presenteren wij met trots het allereerste kEMMp van E.M.M. ’21. Het hele jaar hebben jullie door een gebrek aan tegenstanders al tegen elkaar gevoetbald. Wie daar de beste, snelste, slimste en sportiefste waren is inmiddels geen geheim meer. Maar hoe leuk is het om de sportieve strijd aan te gaan met elkaar bij sporten en spellen die zo min mogelijk met voetbal te maken hebben?! Precies, heel leuk! De organisatie heeft dan ook voor een bomvol programma gezorgd waarin sportiviteit en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Gezonde strijd is belangrijk, maar vergeet niet: alleen meedoen is al winnen!

  Op zaterdag 12 juni worden jullie allemaal om 8:00 uur verwacht voor de spectaculaire openingsceremonie van de Olemmpische Spelen. Zorg dat je keel gesmeerd is, want we moeten je wel goed kunnen horen tijdens de volksliederen. Nadat je de hele dag druk in de weer bent geweest met het strijden tegen de andere landen, word je op zaterdagavond om 21:00 uur weer opgehaald. Een goede nachtrust is voor een sporter van jouw niveau heel belangrijk en daarom slapen we dit jaar dan ook thuis. Op zondag 13 juni zijn jullie allemaal weer om 8:00 uur van harte welkom en duurt het spectaculaire finaleprogramma tot ongeveer 14:00 uur. Daarna volgt de sluitingsceremonie van een bijzonder weekend en een bijzonder voetbaljaar. 

  Het inschrijfformulier kan je hier downloaden en dient uiterlijk 15 mei ingeleverd te worden bij een van de drie onderstaande adressen:

  Guido van der Meer - Kuyperij 24 in Roelofarendsveen

  Jan van der Meer - Godfried Bomanslaan 1 in Roelofarendsveen

  Ruud de Jong - Dotterbloem 29 in Oude Wetering

  Vanwege de onzekerheid over het wel of niet doorgaan van kEMMp vragen we je om de eigen bijdrage van € 30,- dit jaar contant te voldoen bij aankomst op de club.

  Op woensdag 9 juni is er een ouderavond in de DOSR-kantine om 20:00 uur. Hierin zal het weekendverloop besproken worden en kunt u eventuele vragen stellen. Het bijwonen van deze avond is niet verplicht. Mocht u nu al dringende vragen/mededelingen hebben, kunt u mailen naar Ruud de Jong kemmpemm21@gmail.com

  Dit jaar is er plek voor 150 deelnemers. Wil je er zeker van zijn dat je erbij bent, dan is het zaak om je zo snel mogelijk in te schrijven!