• Kleding

  Klik op onderstaande button om jouw clubkleding te bestellen.

  Kleding bestellen

 • Kledingplan

  Wat betekent een kledingplan?
  Binnen een kledingplan heeft de club de kleding in eigen beheer. Voorheen ging ieder lid naar Rob van der Geest, Sport2000 en kocht daar haar of zijn tenue. Voor E.M.M.’21 kopen we, in samenwerking met Rob van der Geest, alle kleding als club bij Hummel in. De kleding wordt niet van het spelende lid zelf, maar blijft eigendom van E.M.M.’21. Het lid krijgt de kleding in bruikleen. Er is een kledingcommissie die zorgt voor het kledingreglement, de uitgave en inname van kleding en het bestellen en onderhoud van de kleding.

  Waarom een kledingplan?
  Allereerst willen we graag dat al onze spelende leden op wedstrijddagen in hetzelfde, kwalitatief goede tenue spelen. We willen graag een eenduidige uitstraling. Daarnaast levert het een kostenbesparing op voor de leden: Je hoeft geen eigen tenue te kopen. Zeker bij jeugdleden die regelmatig uit de kleren groeien is dit financieel aantrekkelijk. Als je shirt te klein is kun je dit omruilen voor een grotere maat bij de kledingcommissie. Zo speel je voor een vast bedrag per jaar altijd in een passend tenue. Ook wordt het inkoopvoordeel dat de club door het inkopen van grotere aantallen heeft, gebruikt om de kosten voor de leden zo laag mogelijk gehouden. Tenslotte is het kledingplan ook ‘eerlijk.’ Alle spelende leden betalen hetzelfde bedrag voor hun kleding, van selectiespelers tot de jongste jeugd.   

  Wat zit er in het kledingplan?

  Kledingplan senioren: 

  • Wedstrijd shirt
  • Wedstrijd broek
  • Eenmalige uitgifte van voetbalkousen (daarna nieuw paar zelf aanschaffen)
  • Trainingsjack voor de dames, ¼ zip top voor de heren
  • Voetbaltas (deze is na 4 jaar eigendom en wordt niet geruild of vervangen)

   Kledingplan junioren:

  • Wedstrijd shirt
  • Wedstrijd broek
  • Eenmalige uitgifte van voetbalkousen (daarna nieuw paar zelf aanschaffen)
  • Trainingsjack, vanaf JO-17 mogelijkheid voor ¼ zip top i.p.v. trainingsjack
  • Eenmalige uitgifte van trainingsbroek (daarna zelf nieuwe aanschaffen)
  • Voetbaltas (deze is na 4 jaar eigendom en wordt niet geruild of vervangen)

  Wat kost het?
  De kosten van het kledinggeld bedragen €25,- per spelend lid per jaar. Dit bedrag geldt voor 4 seizoenen. Dat is iets meer dan €2,- per maand. Voor dat bedrag heb je kwalitatief goede en altijd passende clubkleding. De kledinglijn loopt 4 jaar. Daarom zal het huidige kledingplan voor 4 seizoenen gaan gelden. Na 4 jaar wordt bekeken of we op deze manier verder gaan of dat we zaken bij moeten stellen.

  De inkoopkosten voor E.M.M.’21 zijn als volgt:

  E.M.M.’21shirt, broek en (eenmalig) kousen

  € 47,-

  Voetbaltas Hummel (na 4 jaar eigendom)

  € 25,-

  Trainingsjack

  € 30,-

  Trainingsbroek

  € 20,-

  ¼ Zip Top

  € 40,-

  Alle leden profiteren dus direct van het inkoopvoordeel van de club.

  Een nieuwe club, een nieuwe naam en natuurlijk een nieuw tenue. Wij kijken er naar uit om die mooie rood gestreepte shirts straks op de velden te zien schitteren! We ontkomen er helaas niet aan jullie daarvoor kosten te laten maken. We denken iedereen op deze manier tegen een zo gunstig mogelijk tarief in de nieuwe clubkleding te kunnen laten spelen. We kunnen ons voorstellen dat er nog vragen zijn. We hebben hierover nagedacht en op een aantal vragen het antwoord al gegeven. Klik op deze link om te zien of je vraag erbij staat. Toch nog onduidelijkheden? Stel je vraag via kleding@emm21.nl

  Vacatures kledingcommissie
  Om onze leden een kledingplan te kunnen aanbieden hebben we vrijwilligers nodig. We zijn op zoek naar zeker drie enthousiaste dames en/of heren om de kledingcommissie te versterken.

  Wat ga je doen?
  Als lid van de kledingcommissie regel je de uitgave en inname van kleding. Daarnaast zorg je er met je team voor dat kleding besteld en zo nodig gerepareerd wordt. Tenslotte zorg je met het team voor het bewaken van het kledingreglement. Een avond per week is iemand van de kledingcommissie op de club aanwezig voor inname en uitgave van kleding. Dit zal waarschijnlijk op donderdagavond tussen 19 en 20 uur zijn. De tijdsbesteding per commissielid is 1 tot 2 uur per maand. De twee weken aan het begin en einde van het seizoen is dat iets meer in verband met inname en uitgave van grotere aantallen kleding. Het binnen de SJO WVC/DOSR en DOSR reeds vertrouwde gezicht, Mariëlla Hoogenboom, zal aan het hoofd staan van het team. Ginger du Prie is de eerste nieuwe aanwinst voor het team. Wil je meer weten over deze functie of lijkt het je leuk om deel uit te maken van de kledingcommissie? Neem dan contact op met Mariëlla Hoogenboom, zie onderstaande mail. 

  Sportieve groet,

  Bestuur en kledingcommissie E.M.M.’21

  kleding@emm21.nl

  Mariëlla Hoogenboom, Erik van Rijn, Nicoline van den Bogaard, Roel van der Geest, Thomas Zwetsloot, Chris van Ruiten, Nick Disseldorp en Simone van Klink