• Kledingreglement Junioren

  1. Ieder spelend lid van E.M.M. ‘21 is automatisch deelnemer aan het kledingplan.

  2. Dit kledingplan voorziet in een wedstrijdtenue. Dit tenue bestaat uit een shirt bedrukt met het logo van E.M.M. ‘21 en een korte broek, en trainingsjack of ¼ Zip Top (vanaf JO-17/MO-17 en hoger een ¼ Zip Top) van het merk Hummel en conform de kledinglijn van E.M.M. ‘21. Op het shirt staat voor alle spelers/speelsters dezelfde sponsornaam. Kousen en trainingsbroek zijn geen onderdeel van het kledingplan.

  3. De uitgifte van de kleding wordt door de kledingcommissie gedaan aan elk lid persoonlijk, waarna een ontvangstbevestiging via de QR-code wordt gescand.

  4. De kousen/sokken maken geen onderdeel uit van de kleding en worden eenmalig uitgereikt en dienen daarna zelf te worden aangeschaft, voor spelers zwarte/met een rode band en de naam van club in de sokken en voor keepers groene sokken van het merk Hummel. Deze zijn tegen betaling verkrijgbaar bij Sport 2000 Rob van der Geest in Roelofarendsveen. Iedere speler/speelster van E.M.M. ‘21 is verplicht tot het dragen van sokken zoals is weergegeven in de clublijn van E.M.M. ‘21.

  5. Bij alle uit en thuiswedstrijden en toernooien wordt altijd in het wedstrijd tenue van het kledingplan van E.M.M. ‘21 gespeeld. Alleen bij thuiswedstrijden zullen de E.M.M. ‘21 teams in een ander shirt moeten spelen indien het tenue van de tegenstander te veel lijkt op het tenue van E.M.M. ‘21. Deze dienen tijdig gereserveerd (uiterlijk woensdagavond) te worden via de kledingcommissie en dan zijn er reserve shirts beschikbaar vanaf JO11 en hoger.

  6. Iedere deelnemer aan het kledingplan betaalt middels de contributie de jaarlijkse eigen bijdrage voor het kledingplan. Indien de contributie niet tijdig is betaald of een betalingsregeling niet is overeengekomen, dan zal het betreffende lid niet kunnen spelen en dient de kleding te worden ingeleverd.

  7. De kleding blijven te allen tijde eigendom van E.M.M. ‘21.

  8. Het is deelnemers niet toegestaan de kleding aan te (laten) passen en/of te (laten) voorzien van (eigen) sponsoruitingen of andere uitingen, zoals bijvoorbeeld rugnummers.

  9. Het is deelnemers niet toegestaan om kleding te voorzien van een markering (bijv. naam in het shirt).

  10. Het is niet toegestaan de kleding uit te lenen aan derden.

  11. De kleding mag uitsluitend tijdens wedstrijden gedragen worden. Dus niet op de training.

  12. De individuele kleding wordt na elke wedstrijd gewassen conform het wasvoorschrift  (bijgeleverd) door de speler/ouder zelf. Wassen op 30 graden, binnenste buiten en zonder bleekmiddel en wasverzachter. Kleding mag absoluut niet in de wasdroger.

  13. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij de kleding behandelen conform punt 11 en 12. E.M.M. ‘21 vervangt alleen de kleding binnen 4 jaar als aangetoond kan worden dat schade door slijtage of weef/fabricagefouten is ontstaan. Bij schade door vernieling of fouten bij het wassen zijnde kosten van vervanging van de kleding voor de speler.

  14. Op het moment dat de kleding te klein (of te groot) is geworden is het mogelijk om dit te ruilen bij de kledingcommissie. 

  15. Bij vermissing of beschadiging door nalatigheid of onzorgvuldig gebruik, geconstateerde door de kledingcommissie, worden de kosten conform de tabel bij punt 16 door de vereniging in rekening gebracht (prijswijzigingen voorbehouden).

  16. Indien een speler stopt dient de kleding die in bruikleen was uitgegeven, ingeleverd te worden bij de kleding- commissie. Indien dit niet gebeurd zal de speler nog ingeschreven blijven staan bij de KNVB en dient ook de contributie nog steeds in rekening te worden gebracht. Na een jaar wordt anders alsnog de volledige nieuwe waarde in rekening gebracht.

  Shirt E.M.M. ‘21/Broek en eenmalig sokken

  € 47,-

  Tas Hummel (na vier jaar eigendom)

  € 25,-

  Trainings jack of ¼ Zip Top (vanaf JO-17/MO-17)

  € 30,- /€ 40,- (voor damesmodel) Zip Top € 40,-

  Trainings broek

  € 20,- (na 1e jaar eigendom speller)

  17. In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de kledingcommissie in overleg met het bestuur.

  Download kledingreglement junioren als pdf