• Mini Champions league bij E.M.M, daar waar kleine sterren groot worden! 

  Voor alle kinderen van 3, 4 en 5 jaar organiseert E.M.M.’21 de Mini Champions League.

  Tijdens de Mini Champions League laten wij jou op een speelse manier kennis maken met hoe leuk voetbal kan zijn. Onze enthousiaste en ervaren begeleiders leren jou hoe het is om samen met andere kinderen in een team te spelen, en natuurlijk gaan ze jou ook de fijne kneepjes van het voetbal aanleren.

  Als deelnemer aan de Mini Champions League speel je in tenues van topteams zoals Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Ajax, PSV, Feyenoord en vele andere grote topclubs!

  Wie weet schuilt er in jou wel de nieuwe Frenkie de Jong of Lieke Martens, maar ook al schuilt er in jou een minder groot talen: Bij E.M.M.’21 telt iedereen mee!

  Deelname aan Mini Champions League
  Deelname aan de Mini Champions League is helemaal gratis. Meld je wel even op tijd aan, voor vrijdagavond 20.00 uur, zodat we weten met hoeveel enthousiaste begeleiders we zondag klaar mogen staan! Aanmelden doe je door het invullen van het webformulier via onderstaande button. Dit kan, zoals geschreven, tot de vrijdagavond 20.00 uur, voorafgaand aan de betreffende editie. De Mini Champions League is van 10:30 – 11:30 uur, i.v.m. met omkleden graag om 10:15 uur aanwezig!

  De shirts van Europese topclubs krijgen de kinderen bij elke aflevering in bruikleen. Na afloop van iedere aflevering worden ze weer ingenomen en gewassen voor de volgende keer! Voetbal/ sportschoenen en een goed humeur is wat de deelnemers zelf mee moeten nemen.

  Aanmelden voor Mini Champions League

 • Data voor de Mini Champions League seizoen 2023/2024

  Najaar:

  Zondag 8 oktober 2023

  Zondag 29 oktober 2023

  Zondag 19 november 2023

   

  Voorjaar:

  Zondag 3 maart 2024
   
  Zondag 17 maart 2024
   
  Zondag 21 april 2024

   

  Wij zien je graag bij de Mini Champions League van E.M.M.’21

  En bedenk goed: “Alle grote sterren zijn ooit klein begonnen!”