• Na goede start toch vrij kansloze nederlaag Vrouwen 1

• De 2e competitiewedstrijd was in - en tegen Bergen. Voor ons een nog onbekende tegenstander. Met een uitgedunde selectie aangevuld met speelsters van het 2e elftal en een speelster van 15 jaar uit de JO17 ging EMM wel voortvarend van start. Eerst kreeg Kelly vd Tang een goede kop kans die nog gepakt werd door de keepster van Bergen maar binnen 10 minuten was het al 0-1 door een mooi schot van Anna Spruit. Het eerste doelpunt in de 2e klasse vanaf 2020.

Bergen pakte echter daarna de regie strak in handen en EMM kwam er nog maar moeizaam uit. Een paar keer kwamen we goed weg en konden we de 0-1 stand vasthouden tot de rust.

Na rust bleef Bergen de veel betere ploeg en was het alleen maar tegenhouden. Helaas viel de 1-1 al na 10 minuten en werd het lastig om nog een resultaat te halen. Bergen liep snel uit naar 3-1 en het was een wonder dat dit de eindstand uiteindelijk zou zijn.
    Opstelling EMM: Sebas van Baarsen, Syl Huigsloot, Joyce Huigsloot(Noémi Snaterse), Marin van Heijningen, Fleur Leune, Melloney Tertaas(Lynn Bouwmeester), Mirjam Schats, Esmee Schrama, Anna Spruit, Kelly vd Tang en Mariska van Berkel.