• Ondanks gelijkspel toch tevreden gezichten bij EMM'21 VR1

 • Afgelopen zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Oegstgeest VR1 die 2 weken geleden nog dik verdiend van ons had gewonnen.
  We stonden nog 4 punten voor dus het was zaak in ieder geval om ze niet dichterbij te laten komen.

  We hadden besloten om wat opportunistischer te gaan spelen en minder op te bouwen vanuit achteruit waar we 2 weken geleden heel veel moeite mee hadden.
  Zeker de 1e helft waar we de wind een beetje in de rug hadden pakte dit goed uit. Duels werden vaak gewonnen en in balbezit werden we dan ook regelmatig gevaarlijk en kregen ook veruit de beste kansen. Schoten van Nina belandde op de paal en werd net uit de bovenhoek getikt, Shayenne en Fien kregen levensgrote kansen en een bal van Marinka werd van de lijn gehaald. Natuurlijk was Oegstgeest op sommige momenten dreigend maar echt hele grote kansen kreeg het niet, de verdediging was vandaag zeer solide. De ruststand van 0-0 was dus enigszins geflatteerd want we hadden eigenlijk voor moeten staan.
  De 2e helft was vooral heel spannend, wij veelal onder druk maar de verdediging gaf geen krimp. Zelf kregen we nog 1 grote mogelijkheid maar Mel schoot de bal over. Oegstgeest bleef dreigend en vooral hun corners waren zeer gevaarlijk. We kwamen net voor tijd goed weg toen er net naast werd gekopt uit zo'n gevaarlijke corner.
  Het bleef dus 0-0 waarmee wij het meest content waren ondanks het feit dat we ook hadden kunnen winnen. Een prima wedstrijd waarbij wij de beste teamprestatie leverden want individueel heeft Oegstgeest betere speelsters. Al met al een mooie en spannende wedstrijd met uiteindelijk wel een terechte uitslag.

  Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Marinika van Scheppingen, Lisanne Koek, Joyce Huigsloot, Syl Huigsloot, Melloney Tertaas (Marin van Heijningen), Nina Hoogenboom, Fien van der Meer, Mirjam Schats, Anna Spruit, Shayenne Verdel en Shanna Huigsloot.