• Onterecht verlies EMM vrouwen 1

 • Zondag 21 november de thuiswedstrijd tegen Limmen, een concurrent voor de onderste plaatsen waar we ons op dit moment bevinden. Het was dus zaak om in ieder geval een resultaat te behalen.
  De teams waren idd zoals verwacht aan elkaar gewaagd waarbij in het begin Limmen iets slimmer was in de duels. Daaruit ontstond ook de eerste tegengoal, de spits van Limmen maakte zich slim vrij en gaf een steekbal op hun diepgaande middenvelder die door ons niet werd verdedigd en dus heel makkelijk kon scoren. Een tegenvaller want het was het eerste schot op doel.

  Het 2e schot op doel ging er helaas ook in en dan denk je weer dat het een grote score gaat worden. Gelukkig gebeurde dit niet, we kwamen beter in ons spel en haalde de angel uit het spel van Limmen om wat slimmer de spits te bespelen.
  Vlak voor rust kregen we de mogelijkheid op de aansluitingstreffer en deze kwam er ook. Isabelle van Hofwegen gaf het laatste zetje maar helaas voor ons floot de warrig fluitende scheidsrechter voor buitenspel.

  Tijdens de thee werd er duidelijk gemaakt dat er echt wel wat te halen viel tegen dit Limmen en dit was ook duidelijk te zien in de 2e helft die werd gedomineerd door EMM en ook grote kansen opleverde, vooral voor Esmee Schrama maar helaas kon ze telkens niet het juiste zetje geven om te scoren. Limmen kreeg maar 1 kans en die werd prima gepakt door Sebastinette van Baarsen. EMM bleef het proberen en zette Limmen stevig onder druk waardoor zij er niet meer aan te pas kwamen. Helaas stond het vizier niet goed bij onze spitsen en middenvelders waardoor het teleurstellend bij 0-2 bleef waar minimaal een punt dik verdiend zou zijn geweest. Er werd tot het einde gestreden en dat is een compliment waard alleen het levert (nog) geen punten op.

  Nog het vermelden waard is dat naast Noemi Snaterse een nieuw talent debuteerde, Shayenne Verdel. Beiden vielen in de 2e helft zeer verdienstelijk in. De jeugd heeft dus zeker de toekomst bij EMM.

  Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Syl Huigsloot(Noémi Snaterse), Joyce Huigsloot, Marin van Heijningen, Marinka van Scheppingen, Fien vd Meer, Nina Hoogenboom, Dian Huigsloot(Shayenne Verdel), Anna Spruit, Mariska van Berkel en Isabelle van Hofwegen(Esmee Schrama)