• Oppermachting EMM'21 laat FC Lisse kansloos

• Dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen FC lisse, een tegenstander die de laatste wedstrijden makkelijk had gewonnen en vooraf dus een tegenstander om rekening mee te houden.
    We begonnen meer dan prima aan de wedstrijd, Lisse werd met de rug tegen de muur gezet en alle duels werden gewonnen. De ene na de andere vloeiende aanval werd uitgevoerd maar had het zat weer eens niet mee met de afronding. Nina, Fien en Mariska troffen de lat en de paal. Uiteindelijk kwam de meer dan verdiende voorsprong na ongeveer 25 minuten dan toch. Anna schoot de bal via de onderkant van de lat binnen. Snel daarna deed Mariska hetzelfde trucje maar dan in de kruising. We bleven heer en meester en het was zonde dat we ons niet beloonden met nog meer doelpunten.
    Een ruststand van 5-0 was zeker niet geflatteerd geweest. Nu bleef het 2-0.

Na rust hetzelfde spelbeeld, we bleven oppermachtig maar werden wel wat slordiger. Daarnaast moest Nina al snel vervangen worden door een voetblessure. We kregen nog wel veel mogelijkheden maar waren niet zorgvuldig genoeg om te scoren, ook uit de vele gevaarlijke corners werd niet meer gescoord. Het bleeft dus uiteindelijk 2-0, een zeer verdiende overwinning waarbij de tegenstander niet 1x keer op ons doel geschoten heeft. Zo zijn we weer terug op plek 2 met 3 verliespunten meer dan Quick Boys.

Komende zaterdag de wedstrijd bij LSVV in Leiden.

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Marinka van Scheppingen, Lisanne Koek, Marin van Heijningen (Joyce Huigsloot), Shanna Huigsloot (Dian Huigsloot), Melloney Tertaas, Nina Hoogenboom (Isabelle van Hofwegen), Fien van der Meer, Anna Spruit, Mariska van Berkel en Shayenne Verdel.