• Seizoensafsluiting

 • Beste leden en niet-leden van EMM’21,

  Zaterdag 3 juli willen we het seizoen afsluiten. Helaas kan deze afsluiting dit jaar niet met een groot feest gevierd worden, maar toch hebben wij deze zaterdag voor alle leeftijdscategorieën een leuke activiteit. Hieronder staat het programma. Kijk bij welke leeftijdsgroep je hoort en zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent. 

  Ook vriendjes, vriendinnetjes en andere belangstellenden zijn welkom.

  Jongens/meisjes minipupillen, onder 7, onder 8, onder 9, onder 10 en onder 11 en ons G-team

  Jullie worden zaterdagochtend bij de voetbal verwacht. Er is voor jullie een 10-kamp georganiseerd met prachtige spelletjes. Het schijnt dat er zelfs een springkussen aanwezig is. Zorg dat je sportief gekleed bent. Let goed op hoe laat je bij de voetbal verwacht wordt. Hieronder staat een schema met de aanwezigheidstijden. Het programma duurt ruim 2 uur. Als je goed je best doet krijg je vast nog wel wat lekkers. Vrienden en vriendinnen zijn ook welkom.

  Minipupillen, jongens/meisjes onder 7 aanwezig  9 uur

  Jongens/meisjes onder  8 en onder 9 aanwezig half 10

  Jongens/meisjes onder 10 en onder 11 en ons G-team aanwezig 10 uur

  Jongens/meisjes onder 13, onder 15 en onder 17
  Voor deze talenten hebben we een toernooi georganiseerd. Er worden door de leiding teams gemaakt en deze zullen in een toernooi gaan uitmaken wie als kampioen de zomerstop in kan gaan.

  De teams zullen op leeftijdscategorie ingedeeld worden.

  Hieronder staat hoe laat welke leeftijdscategorie begint. Kom een kwartiertje eerder, want dan kunnen de teams tijdig ingedeeld worden. Zorg dat je je voetbaloutfit aan hebt. Vrienden en vriendinnen zijn welkom.

  11.45-13.15 Toernooi Onder 12 en onder 13 

  13.30- 15.00 Toernooi Onder 14 en onder 15

  14.15- 15.45 Toernooi Onder 17