• Start voetbalseizoen 2022/2023

 • Onderstaand bericht geldt alleen voor de jongensafdeling van E.M.M.’21. Voor de meisjesafdeling is er besloten om geen selectietrainingen te organiseren en zal de definitieve teamindeling op een later moment gecommuniceerd worden. 

  Het voetbalseizoen 2021/2022 loopt tegen het einde van het jaar aan. Na in het begin van het seizoen nog wat hinder ervaren te hebben van Corona lijken de laatste maanden veel weg te hebben van het pre-coronatijdperk met drukbezette trainingsavonden en heel veel wedstrijdplezier op de zaterdagen. Zoals elk jaar is het einde van het éne voetbalseizoen het begin van het andere voetbalseizoen. 

  Om het nieuwe voetbalseizoen met evenwichtige teams te beginnen worden er ook dit jaar doorschuiftrainingen georganiseerd. Deze doorschuiftrainingen vinden plaats van maandag 30 mei tot en met donderdag 23 juni. Op 23 mei worden de indelingen voor de doorschuiftrainingen bekend gemaakt voor de gehele jongensjeugd via een nieuwsbericht. Elke leeftijdscategorie zal onderverdeeld worden in meerdere groepen. Dit zijn dus 'voorlopige' groepen en zijn dus zeker niet de definitieve teamindelingen. De definitieve teamindelingen worden na de doorschuiftrainingen bekend gemaakt in week 26 én uiterlijk op donderdag 30 juni.

  Het huidige trainingsschema zal behouden blijven voor de doorschuiftrainingen. In de zomerstop zal er scherp naar het huidige trainingsschema gekeken worden om trainers en spelers tegemoet te komen in ieders wens en behoefte. Dit “nieuwe” trainingsschema zal op een later tijdstip gecommuniceerd worden, inclusief de definitieve startdatum van het komend seizoen. Wel zal het park in de maand juli gesloten zijn.

  Vanuit het technisch hart willen wij iedereen nog een plezierig en sportief einde van het voetbalseizoen wensen en iedereen bij deze ook meteen een warm welkom heten bij een nieuw voetbalseizoen bij E.M.M. ’21!

  Met sportieve groet,

  Het technisch hart en de coördinatoren