• Stem voor je Club op Rabo Clubsupport

 • Stemt u ook op E.M.M.21?

  De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2023 is gestart!

  Rabo ClubSupport
  Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Helemaal passend bij het EMM motto 'voor mekaar, met mekaar'. Doel van de Rabobank is een deel van de winst te investeren in de maatschappij, door middel van de Rabo ClubSupport actie. Als Rabo-lid kun je stemmen op EMM'21 van 4 t/m 26 september 2023.

  Elk lid (vanaf 12 jaar) mag 3 stemmen uitbrengen op de verenigingen. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de financiële bijdrage.Dus je kunt ook je familie en vriendenkring inschakelen om voor jou en dus ook voor ons te stemmen!

  Sportpad Project

  Voor het Sportpad project hebben we met de verenigingen EMM '21 en HC Alkemade besloten om samen via acties en fondswerving een zo groot mogelijk bedrag bijeen te brengen. De verenigingen delen naar ratio in het opgebrachte resultaat. Je kunt dus voor deze ClubSupport actie ook op de andere twee verenigingen stemmen.

  Stemmen

  Leden van Groene Hart Noord brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 26 september hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen.

  Hoe kun je stemmen?

  Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben EN lid zijn van de Rabobank. (Geen lid? : het lidmaatschap is gratis en zo te regelen. Opzeggen? Dat kan op ieder moment). Klik hier https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen om je stem uit te brengen. Je logt in via het scannen van de QR-code middels de Rabo-app. Vervolgens kun je je stem uitbrengen. Door op het filter te klikken kun je kiezen voor 'sport' en vervolgens de betreffende sport kiezen, bijv. voetbal, hockey of tennis en dan natuurlijk , EMM '21 of HC Alkemade.