• Technisch Hart en Jeugdtrainers EMM21

 • E.M.M.’21 heeft voor het technisch beleid volgend seizoen gekozen voor een nieuwe structuur. Hiervoor is er een Technisch Hart samengesteld. Doel is meer te focussen op voetbalzaken en minder op organisatorische zaken.

  Het Technisch Hart van E.M.M.’21 bestaat uit de volgende personen : 

  Jordy Klein Coördinator Senioren
  Job Cozijn Coördinator Bovenbouw Jeugd
  Mark Bisschop Coördinator Onderbouw Jeugd
  Kelly van der Tang Coördinator Dames en Meisjes
  Ron Langhout Coördinator Trainers

   

  Het technisch hart van E.M.M.’21 is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het invullen van de functies van hoofdtrainer van de Jeugdopleiding voor het volgend seizoen. Mede door het contracteren van een aantal gediplomeerde trainers, denken we een trainersgroep met uitstekende kwaliteiten te hebben samengesteld, waarmee we weer een volgende stap kunnen zetten in een verdere professionalisering van onze jeugdafdeling.

  Helaas nemen Ed van Klink (JO-19) en Joep Jonkman (JO-13) afscheid van de club. Wij wensen Joep veel succes bij zijn nieuwe club SJC.

  Naast het door ontwikkelen van de selectieteams zullen we komend seizoen ook aandacht besteden aan het breed opleiden en coachen van alle jeugdtrainers.

  Overzicht Trainers:

  JO19 Jan de Koning
  MO19 Robin Schilders
  JO17 Timothy Wesselius
  MO17 Robin Schilders
  JO15 Rutger Opdam
  MO15 Vacant
  JO13 Giovanny Caron
  MO13 Robin Schilders (ovb)
  JO11 Leon Kerkvliet
  MO11 Robin Schilders
  JO9 Robin Schilders

   

  Nieuwe gezichten binnen de club zijn Jan de Koning (TC2-diploma) en Rutger Opdam (TC3-diploma). Jan heeft de nodige ervaring opgedaan als trainer/hoofd opleiding bovenbouw bij Foreholte . Rutger is afkomstig van vv Meerburg en is natuurlijk ook bekend van zijn voetbalschool. Hij zal de trainers van de onderbouw gaan begeleiden in het kader van techniektraining.

  Het Technisch Kader van onze vereniging zal volgend seizoen uitgebreid worden met de functie van Coördinator. Per leeftijdscategorie wordt er een coördinator aangesteld. Hij of zij zal in nauw contact staan/ aanspreekpunt zijn van de (hoofd) trainers en leiders van de betreffende leeftijdsgroep. Uiteraard zullen er korte lijntjes zijn met het Technisch Hart. De nieuwe functie zal zich in de praktijk verder moeten ontwikkelen.

  Overzicht Coördinatoren:

   

  JO19 Charles Hoogenboom
  MO19 Isabelle van Hofwegen
  JO17 Mark van Diemen
  MO17 Arno Verhoek
  JO15 Wil Caron
  MO15 Arno Verhoek
  JO13 Sjoerd van der Zwet
  MO13 Maikel van Veen
  JO11 Maurice Duprie
  MO11 Maikel van Veen
  JO9 Pieter van der Geest en Mandy Bakker

   

  Het Technisch Hart is blij dat Loek Hendriks zijn ruime trainerservaring wil inzetten voor E.M.M.’21. Op de dinsdag zal hij bij de seniorenselectie assisteren.

  Bovendien zal hij ondersteunen bij de niet-selectie elftallen van de Jeugd. Over hoe we dit vorm gaan geven, zijn we met Loek in gesprek.

  Wij wensen de trainers en coördinatoren veel plezier volgend seizoen.
  Technisch Hart E.M.M.’21