• Trainingen en wedstrijden Juni, JO afdeling

 • Beste Trainers/Leiders/Coaches en leden van E.M.M’21
  Onderstaande geldt alleen voor de JO (jongens) teams.

  Hierbij een update betreffende de trainingen, en activiteiten, voor de laatste maand van het seizoen. Zoals bekend is de verwachting dat er in Juni gestart wordt met de noodzakelijke aanpak van de velden. Dit betekent dat er tijdelijk beperkte ruimte beschikbaar is. Hierdoor zullen de reguliere trainingen na 9 Juni stoppen en is er besloten om geen “doorschuiftrainingen” te verzorgen.

  Voor de selectiegroepen is er echter wel mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor het gebruik van de ruimte die er is. Er zal dan gekeken worden of er ruimte beschikbaar is, en hierbij zal rekening gehouden worden met de behoefte van de verschillende teams. Er kan tot uiterlijk eind juni ruimte aangevraagd worden bij th.senioren@emm21.nl. In het weekend van 15 en 16 juni is er, vanwege kEMMP, geen mogelijkheid tot gebruik van de velden.

  Voor oefenwedstrijden willen we benadrukken dat deze uit gespeeld dienen te worden. Thuiswedstrijden zijn tijdens deze periode niet mogelijk.

  Voor andere activiteiten die niet gerelateerd zijn aan trainingen of wedstrijden verzoeken we jullie vriendelijk om deze aan te vragen bij de wedstrijdzaken. Op deze manier kunnen we alles in goede banen leiden.

  Tegen eind juni kunnen jullie een bericht verwachten over de start van de trainingen voor het nieuwe seizoen. Ook daar staat een enorme opgave te wachten en kunnen de trainingen anders ingedeeld worden dan we gewend zijn.

  We begrijpen dat bovenstaande voor sommigen teleurstellend kan zijn maar het is van essentieel belang dat de aannemer tijdig kan starten met de aanleg van de nieuwe velden, om zo ook weer eerder klaar te kunnen zijn gedurende volgend seizoen. We vragen om jullie begrip en flexibiliteit, omtrent het gebruik van de beperkte ruimte.

  Met sportieve groet,
  Namens het Technisch hart.