• Update Jeugdtrainingen combinatie DOSR/WVC

 • Vanaf 2 juni gaan we de eerste gezamenlijke trainingen verzorgen met de spelers van DOSR en WVC. Alle spelers(speelsters) in de desbetreffende leeftijdscategorieën worden 1x per week getraind o.l.v. de nieuwe hoofdtrainer van komend seizoen.

  Doordat de meeste groepen erg groot zijn en we ons nog steeds moeten houden aan de huidige “corona” maatregelen, worden de groepen in tweeën gesplitst. We vinden het erg belangrijk dat beide groepen getraind worden door de nieuwe hoofdtrainer zodat hij/zij van iedereen de kwaliteiten kan zien en er zo al een eerste grove selectie gemaakt kan worden voor alle teams binnen de desbetreffende leeftijdscategorie. Dit is wel belangrijk want we selecteren niet alleen het 1 e team maar ook het eventuele 5 e /6 e team. We willen dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan en mag spelen.

  Een definitieve indeling kan echter pas gemaakt worden na 1 september wanneer we eindelijk weer een partijspel en wedstrijden kunnen spelen. 

  De verwachting op dit moment is dat we deze trainingen de hele maand juni zullen verzorgen. Half juni komen wij met een volgende update m.b.t. de start van het nieuwe seizoen. Echter wanneer er berichten vanuit de overheid komen die van invloed zijn op onze manier van trainen op dit moment zullen wij ons eerder melden.

  Check goed in welke groep je zit en wanneer je moet trainen. Uiteraard word je ook uitgenodigd door de trainer(s). Staat je naam er niet bij, neem dan even contact op met de TC.

  De MO-teams van WVC zullen uiterlijk komend weekend worden geïnformeerd over de indelingen voor komend seizoen en het trainingsschema voor juni.

  Heel veel plezier.

  Met sportieve groet,
  TC combinatie DOSR-WVC