• Veense Voetbaldagen 2022

 • In de zomer van 2022 organiseren we de tweede editie van de Veense Voetbaldagen op de velden van E.M.M. '21 in Roelofarendsveen. Vier dagen lang vol voetbal, ontwikkeling en plezier! Je ontvangt van ons een officieel Voetbaldagen tenue, iedere dag een smaakvolle lunch en meerdere aandenkens. Tijdens de ochtendprogramma's train je aan de hand van diverse thema's en ontwikkel je jezelf als voetballer. In de middag draaien de programma's volledig om plezier maken. We doen oa een Fun Spelmiddag en eindigen de laatste middag met het spelen van het WK. De Veense Voetbaldagen zijn voor alle jeugdspelers in de regio toegankelijk! We starten iedere dag om 9:30 uur en sluiten de dag gezamenlijk rond 15:30 uur af (opvang mogelijk vanaf 08:30 uur en tot 16:00 uur). 

  De tweede editie vindt plaats van woensdag 13 juli t/m zaterdag 16 juli (eerste week zomervakantie). Wat kun je verwachten van de Veense Voetbaldagen 2022?

  - Nieuw Voetbaldagen tenue

  - Nieuwe oefenvormen

  - Meer omschakelvormen

  - Meer Fun Games

  - Nieuwe opzet Fun Spelmiddag

  - Nieuwe aandenkens

   Kortom, nog meer plezier met je (nieuwe) voetbalvrienden! Schrijf je in via onderstaande link of via www.sport-guide.nl!