• Verlies voor EMM'21 VR1

 • De 4e wedstrijd in 10 dagen was er eentje om snel te vergeten. We hadden de kans om nr. 3 Oegstgeest op 10 punten te zetten maar het heeft de hele wedstrijd er niet ingezeten en we verloren dan ook terecht de wedstrijd met 1-3.
  Er stond een behoorlijke wind over het veld en wij hadden daar veel problemen mee. De speelsters van Oegstgeest konden hier beter mee omgaan en waren technisch ook beter aan de bal.
  Oegstgeest kreeg de betere mogelijkheden en kwamen net voor rust ook verdiend op 0-1. We verloren onnodig de bal en vanuit de omschakeling scoorde Oegstgeest. Een domper vlak voor rust, we hadden gehoopt om deze schadevrij te kunnen halen. Zelf kregen we niet veel kansen, de beste was nog voor Isabelle die de bal van ver net over het lege doel schoot.
  Na rust hetzelfde spelbeeld, slordig en we straalde weinig vertrouwen uit. Oegstgeest bleef de betere ploeg en scoorde na 10 minuten in de 2e helft direct vanuit een hoekschop. Als het snel daarna 0-3 wordt is de wedstrijd gespeeld. Wel maakten we nog een ere treffer, Fien speelde zich knap vrij in het 16 meter gebied en scoorde de 1-3.
  Over 2 weken kunnen we revanche nemen en dan in Oegstgeest.

  Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Shanna Huigsloot (Marin van Heijningen), Lisanne Koek, Joyce Huigsloot, Marinka van Scheppingen, Syl Huigsloot (Fien van der Meer), Mirjam Schats, Nina Hoogenboom, Anna Spruit, Mariska van Berkel Isabelle van Hofwegen