• Verplichte clubondersteuning 2e deel seizoen 2023-2024

  • Beste leden,

    Het tweede deel van het seizoen is begonnen! Laten we er samen bij E.M.M.’21 een fantastische periode van maken. Bij E.M.M.’21 vormen we met z’n allen de club en hebben we elkaars steun nodig om de vereniging optimaal te laten functioneren.

    Draag bij aan de club door wat (verplichte) clubondersteuning te doen als je dit nog niet gedaan hebt voor de winterstop! Meld je aan via de voetbal.nl app voor de Mini Champions League (zowel jeugd als senioren), de wedstrijdorganisatie of kom Luc en Tynke helpen bij de Mini Sports. Liever een wedstrijd fluiten? Neem contact op met Kees Bisschop via scheidsrechters@emm21.nl Bardienst draaien? Dit gaat via je aanvoerder (senioren).

    Ook op structurele basis kan je de club enorm helpen als vrijwilliger. Pak jij, misschien samen met je teamgenoten, de handschoen op om de sponsorcommissie te versterken? Sta jij graag achter de bar en wil je af en toe ouders begeleiden op zaterdagochtend? Of ben jij die enthousiaste leider/coach voor vrouwen 2? Kijk voor meer vacatures op: https://www.emm21.nl/vacatures. Heb je interesse of vragen? Stuur een bericht naar vrijwilligers@emm21.nl of bel of app naar Eugene Wesselman 06 57352553, Marlies van Heiningen 06 22961295 of Simone van Klink 06 54362838