• Voorlopige teamindelingen seizoen 2024-2025

 • Beste Leden, ouders en verzorgers,

  Het nieuwe seizoen staat voor de deur en we zijn verheugd om de teamindelingen voor het komende jaar bekend te maken. Onze club is constant in beweging en we hebben ons uiterste best gedaan om de teams op een evenwichtige en eerlijke manier samen te stellen. We willen echter benadrukken dat er nog steeds verschuivingen kunnen plaats vinden, denk daarbij aan aan- en afmeldingen die nog gedaan worden.

  We begrijpen dat de teamindelingen belangrijk zijn voor iedereen, vooral voor de spelers en hun ouders. Daarom willen we benadrukken dat leeftijdsgroep specifieke informatie met de ouders zelf gedeeld gaat worden. Zo kan er wat uitleg aan de huidige situatie gegeven worden. Is dit nog niet het geval wacht dan even rustig af en ga niet direct de coördinator of trainers benaderen.

  We willen ook duidelijk maken dat we gedurende het seizoen regelmatig zullen evalueren of de teamindelingen nog steeds passend zijn. Rond de winterstop zal er een grondige boordeling plaatsvinden of de teams zo moeten blijven of dat er aanpassingen nodig zijn. Het uitgangspunt is om de teams zoveel mogelijk hetzelfde te houden zo bieden we structuur en willen zo onze spelers de best mogelijke voetbalervaring bieden.

  Ook wij gaan op vakantie dus als u vragen heeft over de teamindeling vragen we u om na half augustus contact op te nemen met de coördinator van uw leeftijdsgroep. U kunt hen bereiken via de e-mailadressen die op de website te vinden zijn.

  We kijken uit naar een fantastisch seizoen vol voetbalplezier en ontwikkeling. Samen zullen we onze spelers aanmoedigen, ondersteunen en inspireren om er elke week weer een voetbalfeest van te maken.

  Met sportieve groet,

  Het Technisch hart.

  Hieronder de data van de eerste trainingen, coördinatoren en hoofdtrainers en de teamindelingen: