• Vrouwen 1 met lege handen na voorsprong

 • Zondag 7 november de uitwedstrijd in- en tegen Hillegom.
  Hillegom is de competitie goed begonnen en staat op een keurige 3e plaats dus het zou op voorhand een pittige tegenstander zijn.
  We begonnen redelijk aan de wedstrijd en waren gelijkwaardig aan Hillegom. Wel waren we wat onrustig aan de bal waardoor het leek dat we de bal zo snel mogelijk weer kwijt wilden. Hillegom heeft een paar behendige speelsters, vooral de linksbuiten waar we het lastig mee hadden.
  Helaas kwamen we snel op achterstand want de eerste bal op doel vloog over Sebas in het doel. We knokten ons in de wedstrijd en gingen de duels goed aan, een goede graadmeter was het aantal vrije trappen tegen waarbij de scheidsrechter vooral de 2e helft ons regelmatig affloot maar dezelfde \"overtredingen\" bij Hillegom liet doorgaan.

  Voor rust kregen we nog wel een meevaller, Esmee ging in het strafschopgebied het duel aan en kwam ten val. Langs de kant dachten wij aan een correct duel maar de scheidsrechter legde de bal op de stip. Mariska van Berkel wist wel raad met dit buitenkansje en zo kwamen we netjes op 1-1. Dat was ook de ruststand waar Hillegom nog wel de paal en lat had geraakt.

  Na rust begonnen we sterk, meer initiatief aan- en zonder bal. Dit leverde al snel een hoekschop op. Deze werd weggewerkt en kwam terecht bij Nina Hoogenboom. Zij nam de bal perfect aan en ramde de bal van een meter of 20 stijf in de kruising, heerlijke goal.

  Hillegom werd echter sterker en na 20 minuten in de 2e helft kwamen ze verdiend op 2-2. Daarna stond het binnen 10 minuten opeens 4-2, eerst een verkeerde terugspeelbal en daarna een lange bal die verkeerd werd ingeschat.
  Ondanks deze achterstand bleven we wel knokken en kregen we nog een paar prima mogelijkheden voor Mariska en Nina. Helaas konden we het niet niet meer vinden en stonden we weer met lege handen.

  Opstelling: Sebas van Baarsen, Shanna Huigsloot(Syl Huigsloot), Joyce Huigsloot, Marin van Heijningen, Marinka van Scheppingen, Mirjam Schats, Nina Hoogenboom, Dian Huigsloot, Isabelle van Hofwegen, Esmee Schrama(Fien vd Meer) en Mariska van Berkel.