• Wedstrijdverslag Quick Boys 4 - E.M.M.'21 2

 •  

  De door diverse redenen geplaagde selectie heeft zich vandaag van zijn goede kant laten zien. 

   

  Door de bereidwilligheid van Kay, Zico , Chamau en Virgil (allen al gespeeld bij Onder 23) en Jens (al gespeeld bij Onder18) konden we rekening houden met het aantal speelminuten van de 10 basisspelers, waarvan er een aantal niet geheel fit waren. WAARVOOR DANK !!

   

  Na een behoudende speelwijze gehanteerd  te hebben kwamen we door Sem na 5 minuten spelen op 0-1.  Quick Boys 4 , dat bestaat uit spelers die ongeveer 600 wedstrijden in Quick Boys 1 hebben gespeeld,  legde een prima partij voetbal op de mat.  Niet in het allerhoogste tempo naar wel heel slim.  Door deze ervaring raakten ze niet van de wijs  en gingen met een 2-1 voorsprong rusten. 

   

  Na een ietwat gewijzigde speelwijze van onze kant , hebben we vele kansen gecreëerd en op 1 na allemaal gemist.  Door vol op de winst te spelen ontstonden er ook kansen voor Quick Boys. De middenvelders en verdedigers van E.M.M.'21 (die hun hele ziel en zaligheid in de strijd gooiden) en goede reddingen van Kay kwam de einstand van 2-2 op het bord.  

   

  Namens de spelers en staf gaat een groot woord van dank gaat uit naar de supporters. Ondanks het aanvangstijdstip van 16.15 uur waren zij in grote getallen aanwezig.